В Атлетико Мадрид остават отворени към възможността да си върнат

...
В Атлетико Мадрид остават отворени към възможността да си върнат
Коментари Харесай

В Атлетико остават отворени към възможността за завръщане на Жоао Феликс

В Атлетико Мадрид остават отворени към опцията да си върнат Жоао Феликс през лятото, в случай че не съумеят да реализират сделка с Челси. Това удостовери президентът на отбора Енрико Сересо, който разгласи, че португалското острие ще бъде признат с отворени прегръдки при “дюшекчиите ”. Феликс мина при лондончани през януари против 11 милиона паунда, само че в сделката сред двата отбора няма уговорка за откупуването на играча, което значи, че за непрекъснат трансфер те ще би трябвало да договарят още веднъж.

“Жоао бе подложен на огромен напън и нямаше шанса да покаже на какво е кадърен в Мадрид, само че той е звезда. Той ще бъде страховит състезател в най-близко бъдеще, само че ще изчакаме и ще забележим. Челси е огромен тим, който може да разчита на него, само че в случай че се върне при нас, ще бъде добре признат. Във футбола нищо не може да бъде изключено, всяка изненада е допустима, ” съобщи Сересо.

Самият Жоао Феликс пък навлезе в спор с наставника на Атлетико Мадрид и точно това е считано като съществена причина за нежеланието му да се завърне на “Сивитас Метрополитано ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР