В астрономията новолуние“ означава, че Луната е в унисон със

...
В астрономията новолуние“ означава, че Луната е в унисон със
Коментари Харесай

Новолуние в Лъв. Ето как ще се отрази на всяка зодия

В астрономията „ новолуние “ значи, че Луната е в унисон със Слънцето и е съвсем невидима за Земята. Има 12 нови луни годишно, всяка от които е в друг зодиакален знак. Новолунията
Новолунията са чудесни за започване изначало, пускане на нещо ново и задаване на вашите планове. Лъвът е един от знаците на огъня, тъй че бъдете смели, заемете централната сцена и блестете. Новолунието в Лъв се концентрира към заниманията преди лятото да свърши, само че това е и отлично време за саморефлексия в зодиака. Ето разбивка на това какво значи новолунието в Лъв за всеки зодиакален знак.
Овен
Изглежда заниманието ще е в мозъка ви този месец, както сантиментално, по този начин и креативен. Късметът може просто да е на ваша страна. Защо да не употребявате тази позитивна линия за свързване със фамилията и приятелите си?
Телец
Този месец може да бъде значим за връщането към корените ви. Сега е моментът да помислите за обичаните хора и за възстановяване на фамилния си живот. В последна сметка няма място като дома.
Близнаци
Август е отлично време да се концентрирайте върху вашите контакти - което е чудесна вест за общителните близнаци. Може да се окажете по-търсени от нормално. Използвайте времето за другарство с хората в другите области на живота си.
Рак
Раците са склонни да се усещат най-добре, когато животът вкъщи е благополучен и спретнат. Така че може да е моментът да подредите спестяванията и притежанията, само че и да преоцените какво е значимо за вас на персонално равнище във връзка с стойностите.
Лъв
Първо, поздравления, това е вашият рожден месец, тъй че празненствата и заниманията несъмнено би трябвало да са на разположение. Освен това Август е идеалното време да започнете да мислите за новата година напред и да си поставяте цели - било то в персоналния ви живот, на работа или отвън нея. Ако желаете да експериментирате с външния си тип, в този момент е превъзходен миг да го извършите.
Дева
Вашият сезон наближава, тъй че до момента в който чакате, за какво да не отделите това време, с цел да се отпуснете малко. Използвайте Август за независимо разсъждение, това ще ви настрои добре за идващото новолуние.
Везни
Свързването с другари може да бъде основна част от сезона на Лъва, тъй че дайте приоритет на общественото време - в последна сметка за това е лятото. Везните обичат симетрията, тъй че в случай че чувствате, че сте се отклонили от избрани групи другари, в този момент е моментът да постигнете баланс.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР