В астрологията затъмненията са катализатори за промяна. Тези промени се

...
В астрологията затъмненията са катализатори за промяна. Тези промени се
Коментари Харесай

Важно за зодиите: На какво повлиява кървавата луна днес?

В астрологията затъмненията са катализатори за смяна. Тези промени се разпростират както на самостоятелно, по този начин и на групово равнище.

Ето за какво галактическите конфигурации и въздействие имат толкоз огромен резултат върху всички нас. Затъмненията провокират трансформиращи живота промени, които от време на време могат да бъдат прекомерно неочаквани и човек няма време за акомодация.

Духовното въздействие на затъмненията може да се счита за разрушително, само че не забравяйте, че всичко, което си отива, прави място на нещо по-добро да се появи. Само с тази настройка и религия може да укротите страха си от непознатото и да гледате на измененията отвън вашия надзор като на божествена интервенция.
Ето за какво галактическите конфигурации и въздействие имат толкоз огромен резултат върху всички нас.
Затъмненията провокират трансформиращи живота промени, които от време на време могат да бъдат прекомерно неочаквани и човек няма време за акомодация.

Духовното въздействие на затъмненията може да се счита за разрушително, само че не забравяйте, че всичко, което си отива, прави място на нещо по-добро да се появи.
Само с тази настройка и религия може да укротите страха си от непознатото и да гледате на измененията отвън вашия надзор като на божествена интервенция.
Смята се също по този начин, че събития по време на затъмнения са със съдбоносен детайл. Не забравяйте, че вселената работи за вас, а не против вас и единствено вашето опълчване против процеса прави нещата мъчителни.

Що се отнася до затъмненията по оста Телец-Скорпион, те започнаха през ноември 2021 година. Ето за какво е значимо да отделите време и да помислите по какъв метод сте се развили за тази една година.
Най-вече разсъждавайте върху тематиките, свързани със знаците Телец и Скорпион, а точно: живот, гибел, притежания, пари, продан, сигурност, фамилиарност, ценностна система, мощ, надзор.
Както знаем, Скорпионът има потребност да дълбаете в личната си душeвност и да откриете всички елементи от себе си. Колкото повече отказвате да опознавате „ тъмните “ елементи във вас, толкоз по-дискомфортно ще се чувствате и по-трудно ще преминавате през този интервал.

Телецът, въпреки това, приказва за нашето определение за обилие, непоклатимост и самокритика. Той съставлява всичко – от нашите качества за правене на пари до това, което ни кара да се усещаме сигурни.
Точката по средата сред двете сили е мястото, където комбинираме психическата и проницателна същина на Скорпион с желанието на Телец за непоклатимост, наслаждение и комфорт.
Имате достъп и до двете трептения и по какъв начин употребявате силата им? Без баланс би имало единствено безпорядък.

Лунното затъмнение с кървава луна ще се случи на 16-ия градус в Телец. Ето за какво изключително мощно ще бъде усетено от хората, имащи персонални планети към този градус във всички закрепени знаци – Телец, Скорпион, Лъв и Водолей.
Помислете и за слънчевото затъмнение, което се случи през април 2022 година, по какъв начин се чувствахте тогава и какво ставаше в живота ви?
Очаквайте непредвиденото, защото това затъмнение ще съвпадне с Уран – планетата, която носи непредвидими промени.
Случващото се може да се усеща освобождаващо и шокиращо по едно и също време.
Северният лунен възел е ситуиран единствено на няколко градуса от лунното затъмнения, което е добра вест, тъй като значи, че сме направлявани в новата посока.

От друга страна Слънцето, Меркурий, Венера и Южния лунен възел не престават да бъдат в знака на Скорпион. Ето за какво би трябвало да се освободите от остарялото и да обновите силата си, написа „ Розали “.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР