В астрологията новата година не започва преди сезона на Овен,

...
В астрологията новата година не започва преди сезона на Овен,
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за март за Везни, Скорпион и Риби

В астрологията новата година не стартира преди сезона на Овен, а той започва на 20 март.
Това ще бъде героичен месец заради обстоятелството, че Сатурн, планетата на отговорността, се измества от Водолей на 7 март, след 2,5 години престой. Сатурн навлиза в знака Риби — последният знак на зодиака — в същия ден като пълнолунието на Дева. След това на 23 март, три дни след астро новата година, Плутон, планетата на трансформацията, прави именито пренасяне във Водолей след 14-годишен престой в Козирог.

Този пренос ще продължи до юни, а по-късно Плутон ще стане назадничав назад в Козирог. През март всички зодиакални знаци ще почувстват, че животът им се трансформира, на персонално и групово равнище. И това фактически е по този начин. Промяната постоянно се случва вътре и към нас, само че някои астрологични преноси карат смяната да се усеща доста по-мощна. Тези промени на Сатурн и Плутон могат да доведат до набиране на скорост на революционни придвижвания през идващите години и вашето лично възприятие за персонална гражданска война ще бъде по-значимо.

Везни

Везни, месец март е за грижа за себе си и радикална обич. През първите три седмици на месеца сезонът на Риби ви насочва към вашето здраве и уелнес пътешестване. Може да ви е било мъчно да останете поредни във фитнес задачите си през последните два месеца, само че защото новата астро година стартира едвам на 20 март, няма потребност да се натоварвате прекалено много, когато месецът стартира. Използвайте пълнолунието в Дева на 7 март, както и прекосяването на Сатурн в Риби същия ден, с цел да признаете ограничаващите си вярвания и по-късно да ги надхвърлите.

След като сезонът на Овен стартира на 20-ти, ще се почувствате по-силни заради това какъв брой почтени сте били със себе си. Може да се свържете с другар или ухажор, който служи като виновен сътрудник. Кажете им какви са задачите и желанията ви за 2023 година. Преместването на Плутон във Водолей на 23 ви оказва помощ да намерите решения на дълготрайни провокации и вашите цели ще стартират да се демонстрират с по-голяма лекост, в сравнение с когато Плутон беше в Козирог.

Скорпион

Скорпион, можете да имате всичко, което пожелаете този месец. Но какво желаете съответно?

Тъй като сезонът на Риби задейства вашия бранш на ориста, славата и същинската обич, е изцяло допустимо да желаете всичко: любовта, благосъстоянието, триумфа, отличното здраве. Но първо, пълнолунието в Дева на 7-ми ви предизвиква да се концентрирайте първо върху вида другар, който сте за себе си. Говорите ли на себе си с обич, самообладание и внимание? Като приоритизирате личните си връзки със себе си, ще забележите, че вашите другарства и обществени връзки също се усъвършенстват.

Преместването на Сатурн в Риби на 7 март предизвиква Скорпионите да се предадат на концепцията за любовта, колкото и хладно да звучи всичко това. Това обаче няма да стане за една нощ, заради което преносът на Сатурн в Риби ще продължи 2,5 години. Бъдете любопитни за моментите, когато сте изкушени да се самосаботирате, вместо да се изправите изцяло пред това, което сърцето ви усеща и желае.

След като астро новата година стартира на 20-ти, всичко в живота ви ще наподобява преобразено. Може даже да не разпознаете кои сте до края на месеца. Това значително се дължи на Плутон, вашият планетарен шеф, който се реалокира във Водолей на 23-ти и задейства вашия бранш от корени. Краят на месеца е идеално време за умишлено освобождение от психическо задължение, което може би сте задържали от детството си.

Стрелец

Този месец ще бъдете фокусирани върху фамилията и предишното си, изключително през сезона на Риби. Ако имате незавършена работа с някого във вашата домашна сфера, пълнолунието в Дева на 7-и, съчетано с прекосяването на Сатурн в Риби, може да ви помогне да изчистите въздуха.

В средата на месеца, последната четвърт луна във вашия знак ви оказва помощ да вземете решение по отношение на персонална цел, върху която работите. Това може да значи да кажете " да " на мечтания концерт или изцяло да обновите външния си тип. Тъй като вашата ръководеща планета Юпитер сега е в Овен, е добре да вземате смели решения, даже и да не знаете къде ще ви отведат. Доверете се на инстинктите си, в случай че ви споделят, че е време за смяна. Но също по този начин приемете, че първоначално може да се съпротивлявате на тази смяна.

Сезонът на Овен стартира на 20-ти, а астрологичната нова година влива повече развлечение, палавост и креативност в ежедневната ви действителност. Извеждайте себе си и другите на срещи, изключително откакто Плутон влезе във Водолей на 23-ти - вашият бранш на връзка ще бъде задействан и хората ще бъдат безусловно очаровани от вашия брилянтен разум и ослепителна същина.

Козирог

Козирог, огромна част от този месец е обвързвана с това да си позволите да дадете независимост на възприятията, които нормално оставяте на назад във времето. Със слънцето в Риби, което задейства вашия бранш на връзка и творчество, може да се почувствате въодушевени да започнете да пишете книга, ария или сюжет, изключително към 7-ми, когато настъпи пълнолунието в Дева и Сатурн, вашият планетарен шеф, навлезе в Риби. Смекчете метода си към общуването със себе си и с другите и ще пожънете премиите.

По времето, когато сезонът на Овен стартира на 20-ти, фокусът ви се измества към домашния ви живот. Ако в последно време сте се чувствали прегрели от работа, ще получите знак да си поемете глътка въздух към астро новата година. Освен това прекосяването на Плутон във Водолей на 23-ти демонстрира, че главният метод да увеличите благосъстоянието си от в този момент до юни е като подхождате към отговорностите си с дух на здравословна непривързаност. С други думи, направете по-малко този месец и ще получите повече.

Водолей

Този месец ще промени играта за вас, Водолей и думите може даже да не ви оказват помощ. Ще се почувствате като космически супергерой, който е бил задвижен в ново измерение. Не единствено Сатурн, един от вашите планетарни шефове, се измества от вашия знак на 7-ми и навлиза в Риби до 2025 година, само че на 23 март Плутон, планетата на трансформацията на поколенията, навлиза във вашия знак за първи път от стотици години.

Водолей, всичко в живота, както го познавате, се трансформира. За ваше благополучие, като въздушен знак вие се адаптирате към ветровете на смяната по-лесно от другите. Но това също значи, че доста хора ще идват при вас за насоки и поддръжка, изключително откакто сезонът на Овен стартира на 20-и и задейства вашия бранш на връзка. От вас зависи да прецените на кого имате силата да помогнете — добре е да бъдете по-егоистични в такова революционно време. Ако желаете да се оттеглите в себе си, с цел да поемете цялата тази трансформация, безусловно го направете, само че също по този начин намерете отдушник за ярките мисли и фантазии, които ще преживеете този месец.

Риби

Този месец е напълно за вас, по повече от един метод. Не единствено сезонът на вашия рожден ден продължава да е мощен до 20-ти, само че и Сатурн, планетата на предизвикването, навлиза във вашия знак на 7 март, за първи път от 29 години!

Сатурн ще остане в Риби до 2025 година, тъй че ще имате 2,5 години, с цел да се приспособите към неговото наличие там. Първоначално може да се почувствате срамежливи от цялото внимание, което ще получите, само че с вашия планетарен шеф Юпитер сега в Овен, вашата задача е да приемете светлината на прожекторите, вместо да бягате от нея.

Говорейки за Овен, откакто астрологичната нова година стартира на 20 март при започване на сезона на Овен, евентуално ще се концентрирайте върху развъждането на вашето гнездо. Вземете по-сериозно финансовите диалози или отговорности, изключително откакто Плутон, планетата на трансформацията, се реалокира във Водолей 23-ти. Докато Плутон във Водолей ще задейства вашия нравствен бранш през идващите месеци, това ще ви помогне да разберете връзката сред духовното благосъстояние и финансовото здраве. Колкото повече настройвате мозъка си да се възприема като богат, без значение от събитията, толкоз по-голяма ще нараства банковата ви сметка и благословиите ви.

Част 1 можете да видите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР