В астрология слънчевите затъмнения са нещо повече от мистериозно и

...
В астрология слънчевите затъмнения са нещо повече от мистериозно и
Коментари Харесай

Посрещнете съдбата си! Слънчевото затъмнение ще промени живота на четири зодии

В астрология слънчевите затъмнения са освен това от мистериозно и приковаващо погледа събитие - те да вземем за пример постоянно са сигнал, че настава смяна

Сезонът на затъмненията постоянно е тази част от годината, която носи най-вече промени. Провеждайки се в двойки от две (или повече) затъмнения, интервалът настава на всеки шест месеца, проправяйки път за Вселената за корекции в персоналната ни реалност, описват от Stylecaster.

Ако сте представител един от четирите зодиакалните знака, наранени най-вече от слънчевото затъмнение в Скорпион на 25 октомври, тогава се пригответе срещи със ориста, предизвестяват астролозите!

В астрология слънчевите затъмнения са освен това от мистериозно и приковаващо погледа събитие - те да вземем за пример постоянно са сигнал, че настава смяна.

Слънчевото затъмнение постоянно се разпростира дружно с новолуние, до момента в който лунното затъмнение постоянно се случва вместо пълнолуние. Тези необичайности в типичния 28-дневен лунен цикъл са знак, че нищо не е под наш надзор и всичко, което можем да създадем, е да позволим на нещата да се случват, както могат. Потапяйки ни в най-тъмния колорит от сянката си, затъмнението постоянно ни принуждава да видите истината. А откакто очите ви свикнат с тъмното, всичко стартира да придобива смисъл.

Затъмнението постоянно се организира в същия зодиакален знак като Северния или Южния възел, което отключва вратата към нашия капацитет и ни освобождава от потискащи привързаности. Докато Южният възел символизира нашите минали животи и отминали прекарвания, Северният възел ни води към бъдещето. И защото затъмнението ни води до кръстопът от нашия кармичен път, то форсира придвижването към крайната ни орис, постоянно когато минимум го чакаме. Промените, които се разпростират при затъмнение, могат да бъдат големи и ги усещаме колкото вълнуващи, толкоз и плашещи. Всичко, което можем да създадем, е да имаме вяра, че без значение накъде сме се запътили, ще бъде красиво.

Частичното слънчево затъмнение в Скорпион на 25 октомври ще се организира в същия зодиакален знак като Южния възел. И защото Южният възел съставлява силата, от която ние, като колектив, се учим по какъв начин да се отдалечим, това събитие ни подтиква към някаква форма на прощаване.

Независимо дали се отказвате от табиет, човек, работа или финансов ангажимент, слънчевото затъмнение този месец ви предизвиква да приемете промени, които първоначално може да навредят, само че в последна сметка ще отворят нов път в живота ви, създаващ пространство за развиване.

Тъй като Скорпионът ръководи надълбоко заровените истини, това затъмнение може да ви води до съкровищница от секрети. Време е да признаете това, което постоянно сте знаели, че е истина, само че просто не сте желали да му повярвате - в последна сметка, истината може да ви освободи. Ако не забележите тази смяна незабавно, дайте ѝ време да заеме мястото си.

Знайте, че прозорецът на измененията е отворен за няколко седмици преди и след затъмнение, тъй че бъдете нащрек за обрати. Ако вашата зодия или асцендент попада под някой от следните зодиакални знаци, идното слънчево затъмнение в Скорпион може да провокира огромна промяна във вашия живот. Ето за какво:

Телец

Научавате доста за това по какъв начин наподобява едно здравословното партньорство. Тъй като слънчевото затъмнение на 25 октомври се организира в Скорпион, то визира седмия дом от вашата натална карта, отговарящ за връзките с обичани хора. Назрява ли огромна смяна във връзката ви, или може би желаете да се освободите от ангажимент, стихотворец към някого?

Макар слънчевото затъмнение да покаже, че сте подготвени да прекъснете дадени връзки, то може и да означи, че ваша връзка се развива в нещо друго - нещо по-силно и по-сериозно. При всички случаи това галактическо събитие ще ви научи на какво се крепят взаимоотношения и какво ги кара да се разпаднат. Ако някой желае да бъде в живота ви, той ще остане.

Лъв

Подготвяте се да приемете дълбока персонална смяна. Слънчевото затъмнение се организира в Скорпион - т.е., четвъртия дом от вашата рождена карта, обвързван с дом и семейство, и може да е предвестител на смяна в дома ви. Вероятно сте подготвени да се преместите на друго място, да приветствате нов член на фамилията или просто да преосмислите жилищното си пространство. Дори е допустимо да значи, че сте подготвени да напуснете родния си град и да се преместите другаде поради нова вълнуваща опция!

Въпреки това, до момента в който напускате гнездото си и се впускате в незнайното, значимо е да помните, че ще отнеме време, до момента в който установите новия си живот. Дори просто да се отървете от ненужното и почистите главно дома си, процесът сигурно може да провокира комплицирани страсти. Но при всички случаи научавате, че домът не е безусловно място, а положение на мозъка!

Скорпион

Въпреки природата си на закрепен зодиакален знак вие сте една от зодиите, склонни към най-вече трансформации. И въпреки животът ви да е напът да стане доста претрупан, вие сте изцяло способни да се справите с това, което следва! Когато слънчево затъмнение се организира в първи дом от вашата натална карта, отговарящ за личността ви, може да бъде положено началото на огромна смяна в идентичността ви (особено за тези от вас, родени през първата декада на зодия Скорпион).

Ако в живота ви стартира да се разпростира непредвидена смяна, тя е предопределена да ви разсъни от самодоволството и да се превърнете в индивида, който постоянно е трябвало. И до момента в който слънчевото затъмнение евентуално ще докара до нещо огромно и значимо, въздействието му може да бъде просто и тънко, само че и надълбоко персонално. Позволете си да се почувствате като нов човек - надраснали сте актуалните си условия и сте подготвени да опитате нещо ново!

Водолей

Градите име, само че първо би трябвало да бъдете подготвени да вършиме жертви в името на вашия триумф! Тъй като това слънчево затъмнение се случва в десети дом от вашата рождена карта, отговарящ за упоритост и публичен имидж, звездите ви тласкат към нова епоха във вашия професионален път. Може да се подготвяте да оставите една задънената улица и да започнете да кандидатствате за ново място.

Подгответе се също да приемете покачване или даже да измененията изцяло кариерата си. Така или другояче, време е да приемете отговорностите, които ви се оферират, тъй като сте достатаъчно подготвени за тях. Започвайки от нулата, в този момент сте на път да разберете какво значи да се борите за фантазиите си. Светът чака известие от вас - време е да го извършите!

Източник: Една.бг
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР