В Асеновград откриха обновената зала Асеновец“, в чийто ремонт общината

...
В Асеновград откриха обновената зала Асеновец“, в чийто ремонт общината
Коментари Харесай

В Асеновград откриха обновената зала „Асеновец“

В Асеновград откриха обновената зала „ Асеновец “, в чийто ремонт общината влага 680 000 лв.. Изцяло е реновиран покривът, заменена е дограмата, санитарните пространства са напълно нови, сложени са и преносими трибуни.

В оборудването има и отделено място за фитнес, на повърхност 120 квадратни метра, който следва да бъде оборудван с уреди. Със специфичен ъгъл от 500 квадратни метра разполага и клубът по битка „ Димитър Кумчев “, кръстен на някогашния национал в тежка категория. Той побира два тепиха, на който се приготвят над 50 деца, а неотдавна има и мъжки състав от 15 състезатели.

Клуб „ Димитър Кумчев “ е учреден преди 3 години, а неговите ученици към този момент намират място измежду призьорите на родните шампионати, както и на балканиади.

" Залата беше в окаяно положение, пред съсипия и съм доста благополучен, че към този момент имаме такова съвременно оборудване с отлични условия за подготовка “, сподели Кумчев, участник на олимпийските игри Рио 2016, притежател на златния пояс „ Дан Колов “ от 2013 година, трети на Евро 2010, първият безспорен международен първенец на плажна битка, Кумчев3както и нееднократен победител на национални битки.

Основна заслуга за ремонта има кметът на града  д-р Христо Груев, който преряза лентата на реновираното оборудване.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР