В Ariana Hall Event Center – София, за шести път

...
В Ariana Hall Event Center – София, за шести път
Коментари Харесай

Проф. Любомир Стойков бе удостоен с престижния приз „PR експерт“ на годината

В Ariana Hall Event Center – София, за шести път бяха връчени Годишните награди „ Business Art & Fashion Awards “.

 

С наградата „ PR специалист “ за 2022 година бе почетен известният наш академик, публицист и информационен управител проф. д.н. Любомир Стойков.

 

Наградата му бе връчена от Ники Илиев – един от най-хубавите модерни български режисьори, артисти и продуценти, който дефинира Любомир Стойков като една от „ живите митове “ в стила и връзките.

 

В своето слово при награждаването му проф. Стойков изясни в неговия закачлив жанр разликата сред пиара, маркетинга и рекламата. Той подсети по какъв начин е чувал, че когато попитали Бил Гейтс какво би направил, в случай че остане единствено с един $ в джоба, милиардерът дал отговор, че ще го даде за PR. Професорът насочи и зов към актуалните и бъдещи информационни експерти и пиармени: „ Не лъжете, не крадете и спазвайте десетте Божи заповеди в пиара! “.

Сред останалите наградени в шестото издание на „ Business Art & Fashion Awards ” 2022 са и: Калин Сърменов – категория „ Театрален мениджмънт “, Ники Илиев – категория „ Филмов режисьор и продуцент “; Джуди Халваджиян и „ Господари на уеба “ – категория „ Уеб предаване “; Христина Бобокова – категория „ Изкуствовед и арт управител “; Мадлена Иванова – категория „ Юрист с принос в публичната сфера “; Гери Дончева Янков – категория „ Здравен PR “; Албена Александрова и „ Madam Roshav “ – категория „ Мултибранд за българска авторска мода “; Мария Бонева и Code fashion TV – категория „ Посланик на зелени политики и обществена ангажираност “; арх. Весела Мирянова, „ Артекс Инженеринг “ АД – категория „ Компания на годината “, Резиденция за възрастни „ Сердика “ – категория „ Златен стандарт в грижите за възрастни “ и други

Водещи на церемонията бяха Дарин Ангелов и Елизабет Методиева.

***
Проф. д.н. Любомир Стойков е академични учител, културолог, публицист и специалист по имидж и жанр. Обучил е над 4000 студенти, дипломанти и докторанти по медии, публицистика, връзки с обществеността и фешън дизайн.

 

Стратег и управител на стотици PR и имиджови акции в областта на изкуството, модата и бизнеса у нас и по света. Създател и теоретичен началник е на магистърската стратегия по „ Връзки с обществеността “ в УНСС, съосновател и началник на магистърската стратегия по „ Лайфстайл публицистика “ във ФЖМК при СУ „ Св. Климент Охридски “.

 

Автор е на 20 книги за просвета, медии, връзки и мода, и на изявленията с доста международни звезди, като Пиер Карден, Аликзандър Маккуин, Юбер дьо Живанши, Пако Рабан, Оскар де ла Рента и други Член е на музея „ Метрополитен “ в Ню Йорк, на Американското сдружение за връзки с обществеността и ръководител на Академията за мода.

 

За принос към развиването на културата, науката, публицистиката, образованието и за популяризирането на изкуството е награден с Почетния знак „ Св. Климент Охридски “ със синя лента, Почетния знак на Президента на Република България, „ Златен век “ – звезда, от Министерството на културата, Златно перо на Съюза на българските публицисти и други Удостоен е и с „ Жълта роза “ – премията на Зонта Клуб София за принос към възстановяване статуса на дамите по света, както и с премията на Българска национална телевизия „ Най-сладкодумен повествовател “ (ТВ предаване „ 100% будни “) и други

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР