В ареста за 24 часа е 16-годишен ученик от елитно

...
В ареста за 24 часа е 16-годишен ученик от елитно
Коментари Харесай

Задържаха 16 годишен за стрелбата по автобуси от градския транспорт в Пловдив

В ареста за 24 часа е 16-годишен възпитаник от елитно пловдивско учебно заведение, който на 18 декември стреля по движещи се транспортни средства в самия център на града и улучи три рейса от градския превоз с пасажери вътре.

Никой не пострада, единствено стъклата на колите бяха счупени, само че паниката беше огромна. Полицията откри, че 16-годишният бил в компания с други момчета на площадка, водеща към Античния спектакъл наоколо до бул. " Цар Борис Трети Обединител ". Имал в себе си въздушен револвер, който можел да стреля на далечно разстояние и решил да го показва на останалите. Произвел е десетина изстрела по преминаващи коли и рейсове. Три от изстрелите улучили странични прозорци на три рейса от градския превоз.
Стрелба по градския превоз в Пловдив, потърпевши няма
Около 18:30 часа довечера незнаен към този момент причинител е разкрил пукотевица по рейсове на " Градския превоз " в Пловдив, съобщи БГНЕС....
Прочети повече
Ученикът няма предходни престъпни прояви. Той няколко пъти е променял показанията си по въпроса по какъв начин се е снабдил с револвера, последно е споделил на служителите на реда, че го е закупил от оръжеен магазин с непозната персонална карта. Задържан е по закона за Министерство на вътрешните работи за 24 часа.

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР