В ареста, където стоях четири месеца в началото на 2020

...
В ареста, където стоях четири месеца в началото на 2020
Коментари Харесай

Нено Димов: В ареста имах изобилие от свободно време и написах книга - „Зеленият терор“

В ареста, където стоях четири месеца при започване на 2020 година, имах обилие от свободно време. И откакто почистих мозъка си от ежедневните проблеми, написах книга, сподели някогашният екоминистър Нено Димов в предаването „ 120 минути “ на Би Ти Ви.

 

Той описа, че при арестуването си не е очаквал поддръжка от никого, а не се е обаждал до момента в общественото пространство, тъй като вярвал в институциите.

 

Димов, който беше задържан поради водната рецесия в Перник и се оказа първият български задържан настоящ министър, напомни, че съдебно-следствените експертизи за тази водна рецесия към момента не са подготвени и отклони въпросите за това кой е отговорен за изпразването на язовир „ Студена “, а избра да приказва за книгата, която е написал.

 

Книгата се споделя „ Зеленият гнет “ и Нено Димов счита, че екологичният гнет има своите корени в нацизма. Той напомни, че един от първите законопроекти на Хитлер откакто пристигнал на власт, е било да забрани всевъзможни опити с животни. Наказанието било изпращане в концлагер, където със самите осъдени да се вършат опити.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР