В антиваксърска пропаганда превърна заразяването с COVID-19 на председателя на

...
В антиваксърска пропаганда превърна заразяването с COVID-19 на председателя на
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Председателят на НС доказа нагледно как работят ваксините и сертификата

В антиваксърска агитация трансформира заразяването с COVID-19 на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев съдружният сътрудник Тошко Йорданов, който е водач на ПГ на партията и зам.-председател на " ИТН ".

" Два пъти имунизираният ръководител на Народно събрание образно потвърди по какъв начин работят имунизациите и " зеленият документ ". Добре че са те, другояче по какъв начин щях да бъда карантиниран в случай, че съм здрав?! ", написа в профила си в Туитър Тошко Йорданов.

Самият той, в качеството си на водач на ПГ на Има Такъв Народ, също взе присъединяване в съвещанието на КСНС при президента за интеграцията на Северна Македония.

Именно след 6-часовото съвещание парламентарният началник заяви, че се е почувствал зле и пробата му за ковид се е оказал позитивен.

 Скрийншот: Туитър

Последва карантина за други от участвалите в съвещанието, като президентът и екипът му, които се самоизолираха, министър председателят и началникът на кабинета му Лена Бориславова, министърът на защитата Стефан Янев, вътрешният министър Бойко Рашков, водачите на ПГ, които участваха.

От тях единствено Кристиан Вигенин бе известен от РЗИ, че не предстои на карантина, защото е изкарал заболяването преди по-малко от 3 месеца. А водачът на ПГ на Демократична България Христо Иванов оповести, че ще чака публично да го сложи под карантина РЗИ и до тогава няма да се самоизолира. Председателят на " Възраждане " Костадин Костадинов също чакаше предписание от здравните инспектори, като призна, че ще съблюдава разпоредбите.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР