В Ант-Мен и Осата: Квантомания Еванджелин Лили отново е в

...
В Ант-Мен и Осата: Квантомания Еванджелин Лили отново е в
Коментари Харесай

Еванджелин Лили разказа за подготовката за ролята на супергероиня в "Ант-Мен" 3

В " Ант-Мен и Осата: Квантомания " Еванджелин Лили още веднъж е в ролята на супергерой. Най-новата част на киновселената на " Марвел " включва Хоуп ван Дайн ( " Осата ", героинята на Лили), Скот Ланг (Пол Ръд), Кейси Ланг (Катрин Нютън), Джанет ван Дайн (Мишел Пфайфър) и Ханк Пим (Майкъл Дъглас). Можете да се включите в играта на " Дневник " и " Форум филм ", отдадена на кино лентата, и да спечелите някоя от специфичните. Подробности можете да видите и. Премиерата на кино лентата в България е на 17 февруари.
За функциите на супергерои актьорите нормално минават през месеци на интензивни тренировки.

Една актриса в " Ант-Мен и Осата: Квантомания " обаче не е трябвало да понася безкрайните тренировки и храната от сорта на пилешко месо без кожа, написа Slash Film.

Еванджелин Лили неотдавна описа за ролята си в предаването " Добро утро, Америка ".

Водещата Лара Спенсър загатна за Пол Ръд, който какъв брой му е било мъчно да влезе във форма за този филм и попита Лили дали и на нея ѝ е било мъчно.

Лили се засмя и отговори: " Не, въобще не беше мъчно за мен. Всъщност въобще не съм упражнявала за този филм. (...) Всъщност не съм го правила даже в предишните филми. Защото обичам да съм във форма през цялата година, само че и в действителност тъй като, когато героинята ми има деяние, тя постоянно е толкоз огромна (показва към два и половина сантиметра с ръцете си - бел.ред.), което значи, че е микро-единица и компютърно генериран облик, и аз не трябваше да върша нищо, това ме влудяваше в първата серия ".

" В " Ант-Мен и Осата " си споделях: " Искам да го направя! Искам да се удрям! " Но в този филм бях на 43 години, ставах малко по-възрастна и си споделях: " Това в действителност е добре... " Седях комфортно и се любувах, до момента в който те правеха всичко. "

Вероятно има доста артисти от филми за супергерои, които завиждат Лили за това, че е можлае просто да седи и да гледа. Например Джонатан Мейджърс, който е трябвало да тренира за ролята на Канг и " Крийд III ".

Лили в действителност въпреки всичко е упражнявала за последния филм през 2018 година, както стана известно от нейния " Инстаграм " (и посредством списание Men`s Health). Сега тя се e възстановявала от, по думите ѝ, " доста сериозен физически срив " и е желала " да върне Осата към живот още веднъж ". Това, че всичко е било направено с компютърно генериран облик, евентуално е улеснило доста нещата този път.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР