В английския шампион Манчестър Сити са останали изненадани да чуят,

...
В английския шампион Манчестър Сити са останали изненадани да чуят,
Коментари Харесай

И Сити се нахвърли с шутове върху падналия Роналдо: Никога не сме го искали!

В британския първенец Манчестър Сити са останали сюрпризирани да чуят, че Кристиано Роналдо е бил покрай трансфер на „ Етихад “ през лятото на 2021-а година. Тогава отборът на Хосеп Гуардиола изследваха опцията да вземат португалеца, откакто не съумяха да закупят Хари Кейн от Тотнъм.

„ Гражданите “ обаче считат, че разказът на Роналдо в изявлението му с Пиърс Моргън за обстановката не отразява това, което в действителност се е случило, настояват „ Sun “ и „ ESPN “. Роналдо сподели, че именитият управител на „ алените дяволи “ Сър Алекс Фъргюсън го е разубедил да се причисли към синята половина на града и го е върнал на „ Олд Трафорд “ през август 2021-а година.

Въпреки че Сити не отхвърлят, че са показали интерес, в последна сметка те не са упорствали толкоз мощно да го привлекат. Съобщава се, че първенците са били тези, които са се отказали от услугите на Роналдо, а не самият футболист, откакто от Юнайтед са отправили съответно предложение за някогашния си състезател. ESPN даже отива още по-далеч и пишат, че тиражираната от Роналдо информация, че желаят да го купят, е погрешна и че португалецът се измислил, че е покрай идване на „ Етихад “.

„ Честно казано, бях покрай Сити. Самият Гуардиола сподели, че са положили съществени старания да ме привлекат. Но знаете историята ми с Манчестър Юнайтед. Сърцето ми принадлежи на този тим и ми подсказа какъв избор да направя. Това, както и думите на сър Алекс Фъргюсън, беше решаващо за избора ми. Той сподели: " Немислимо е да отидеш в Ман Сити ". И аз отговорих " Добре, шефе ". Но ще излъжа, в случай че кажа, че не бях покрай контракт с Манчестър Сити. В последна сметка взех решение и не скърбя за него “, съобщи Роналдо по отношение на възможния си трансфер в Ман Сити.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР