В американския град Роксборо, Северна Каролина, 100-годишна жена бе изпратена

...
В американския град Роксборо, Северна Каролина, 100-годишна жена бе изпратена
Коментари Харесай

Вкараха в затвора 100-г американка за неприлично разголване

В американския град Роксборо, Северна Каролина, 100-годишна жена бе изпратена в пандиза в чест на рождения си ден, написа Асошиейтед прес.

Рут Брайънт не била нарушила закона, само че желала да влезе в пандиза преди да почине. Службата на окръжния шериф й оказа помощ да сбъдне фантазията си. Преди юбилея й помощниците на шерифа дойдоха в старческия дом и показаха на остарялата жена заповед за арест за непристойно разголване. Сложили й белезници и я завели в полицейска кола.

Въпреки че тя била помолена да не се съпротивлява, дълголетницата въпреки всичко изрита един от помощниците на шерифа. "Не ритай, имам болки в коляното ", сподели той. "У мен и двете колене са заболели!, " дала отговор тя и се качила в колата. Така била отведена в пандиза със включена сирена и мигащи светлини.

След пътуването старицата отбелязала, че полицията би трябвало да хваща същинските нарушители - хора, които вършат неуместни столчета за кола. "Трябва да ги арестуваме до последния ", посъветва тя.

В пандиза Брайънт беше снимана и й подариха оранжеви облекла на пандизчия с надпис „ Затвор на окръг Персон “. Тя прекара няколко минути в килията, след което се върна в старческия дом, където я чакаше торта за рожден ден.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР