В американския град Кеневик, Вашингтон, двойка се влюби в една

...
В американския град Кеневик, Вашингтон, двойка се влюби в една
Коментари Харесай

US тройка: Съпрузи се влюбиха в майка на две деца и сега всички спят заедно

В американския град Кеневик, Вашингтон, двойка се влюби в една и съща жена и реши да заживеят всички дружно. Историята им беше оповестена от таблоида Daily Mail.

Собственичката на фитнес залата CrossFit Мери Барилас се срещнала със своя брачен партньор и бизнес сътрудник Лео Барилас, когато е била едвам на 13 години. Четири години по-късно двойката се омъжила.

През 2015 година Мери и Лео, които имат две деца, се сприятелили във фитнеса с клиентка на име Кимбърли Слагъл. С времето тяхното приятелско другарство прераства в сантиментално.

Две години по-късно, през юни 2017 година, Кимбърли, която също има две деца, се преместила да живее в къщата на Барилас.
"Влюбихме се един в различен през 2016 година ", споделя Лео.

"Може би всеки от нас се е случвал по друго време и при разнообразни условия, само че взехме решение, че сме доста добре дружно. Полиаморията изисква човек да бъде почтен и открит. Ние обичаме няколко души едновременно и одобряваме това, даже в случай че не се вписва в границите на обществените правила ", изяснява той.
С техния образец те се пробват да вдъхновят другите да бъдат почтени и да не се опасяват да бъдат разнообразни от останалите.

"Нашите връзки не са доста разнообразни от обичайните ", споделя мъжът.

"Разбира се, от време на време има ревнивост, това е обикновено. Но намерихме метод да се оправим с това - приказваме ", изяснява Лео.

Според него той няма нищо срещу, че и двете му възлюбени са по-високи от него.

"Не ме интересува, че не съм висок, тъй като имам толкоз красиви девойки до мен. Мисля, че това кара другите да се чудят какво толкоз ми е специфичното ", споделя той иронично.

Американецът акцентира, че роднините и приятелите им имат позитивно отношение към фамилията му.

"Не сме се сблъсквали с нищо негативно в това отношение. Някои са сюрпризирани и задават доста въпроси. Но любознанието им е естествено и предстоящо ", разкри още Лео.

Полиаморията е етичен мироглед за живота, в който човек признава съществуването на любовни връзки с няколко души по едно и също време, със единодушието и утвърждението на всички участници в неговата връзка.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР