В американската авиостроителна компания Боинг считат, че най-новите санкции на

...
В американската авиостроителна компания Боинг считат, че най-новите санкции на
Коментари Харесай

Ще санкционират ли САЩ руска компания, от която те самите силно зависят?

В американската авиостроителна компания " Боинг " смятат, че най-новите наказания на Вашингтон по отношение на 45 съветски компании няма да повлияят на съдействието с най-големия производител на исполин - съветската корпорация " ВСМПО-Ависма ". От съветската страна също са уверени, че индустриалният развой няма да пострада от дейностите на Съединени американски щати, заяви съветското издание svpressa.ru.
От пресслужбата на " ВСМПО-Ависма " са декларирали: " При потребление на американски технологии е нужно единодушието на американските управляващи, само че при тях при добива на исполин се употребяват единствено съветски технологии и преди всичко лични разработки, по тази причина няма потребност от координиране ”. Във всеки миг обаче Съединени американски щати могат да разгласят, в случай че това им е преференциално, че компанията се пробва да се добере до някакви технологии или че конкурира американския пазар.
 Случайно или не, Русия разкри нов план за нов боен аероплан Случайно или не, Русия разкри нов план за нов боен аероплан
По време на изявление с съветския вицепремиер по въпросите на отбранително-промишления комплекс Юрий Борисов пред публицисти от изданието Република България...
" ВСМПО-Ависма " е най-големият в света производител на исполин, продукцията му доближава до 50 страни. Сред купувачите са най-големите международни авиостроители като Boeing, Airbus, EADS, Rolls-Royce, Snecma, UTC Aerospace Systems. Боинг получава от Русия 35% от титана за своите цивилен самолети, по тази причина поддържа там най-големия инженерен център отвън рамките на Съединени американски щати.
Според svpressa.ru, макар ембаргото американците няма да спрат да купуват исполин от Русия. Русия на собствен ред няма да спре да им го продава, тъй като тя не е единственият монополен производител на исполин. В противоположен случай като отговор " Боинг " ще спре да доставя и да обслужва своите самолети в Русия, което ще стане сериозен удар по нейното гражданско самолетостроене. При това американските наказания към този момент стопираха доставките на материали за средномагистралния аероплан МС-21.
През 2014 година под наказания на Съединени американски щати попадна производителят на галактическите мотори РД-180 – изначало съдът спря потреблението им, т.е. закупуването им от Русия, обаче след месец Вашингтон анулира възбраната. През 2021 година Неправителствени организации " Енергомаш " ще достави на Съединени американски щати не по-малко от 10 мотора РД-180 и четири мотора РД-181.
Превод: Ганчо Каменарски
 Ройтерс: Съединени американски щати възнамеряват нови наказания против Северен поток-2 Ройтерс: Съединени американски щати възнамеряват нови наказания против " Северен поток-2 "
Американската администрация възнамерява да вкара нов пакет от наказания против плана " Северен поток-2 ". Това заяви Ройтерс, базирайки се...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР