В Advance Academy вярваме, че програмирането не е просто умение,

...
В Advance Academy вярваме, че програмирането не е просто умение,
Коментари Харесай

Защо родителите от Варна избират курсовете на Advance Academy?

В Advance Academy имаме вяра, че програмирането не е просто умеене, а врата към бъдещето, и точно по тази причина влагаме толкоз старания и внимание в .

Много пъти сме разказвали за значимостта на цифровите пълномощия и компютърната грамотност; за персоналните, университетските и бъдещите професионални изгоди от уменията по програмиране, усвоени в ранна възраст.

Но няма нищо по-убедително и вдъхновяващо от думите, които децата и техните родители, споделят за Advance Academy и курсовете ни по програмиране.

Днес споделяме мненията и опита на няколко от тях, тъй като те са най-хубавото доказателство за качеството на образованието и отдадеността на екипа ни.

Вили Косева: „ Още от първата лекция детето беше впечатлено и изпълнено с мотивация за насърчаване в ИТ. “

Дългогодишната ни работа с деца ни е научила, че задържането на детското внимание и интерес е предизвикателство. Затова главен фокус на всеки един наш курс по програмиране за деца е да създадем същинска мотивация и ентусиазъм у тях.

Правим това, като им демонстрираме, че ИТ е поле на безкрайни благоприятни условия, в което те да осъществят своите фантазии и да развихрят богатото си въображение. Така за тях програмирането става не просто следващото занятие, а обичано занимание.

Всяко дете получава нужното внимание и принадлежности, с цел да стартира да трансформира своите хрумвания в действителност – от първите блокчета или редове код до основаването на действителни планове.

Пример за това е, в който посредством специфичния програмен език Scratch и любопитната платка Micro:bit децата основават невероятни анимации, игри и интерактивни планове.

Петя Вутева: „ Дъщеря ми постоянно ходеше с готовност и неспокойствие. Гордее се със знанията, които получи. “

Най-добрият метод знанията да останат трайни в съзнанието на децата е те да бъдат предадени по непосредствен и наличен за тях метод. Така реализираме учене с готовност!

Всяко наше ИТ образование за деца е проектирано по американска методология с потвърдени резултати, при която образователният материал се усвоява малко по малко с подобаващите технологии.

Така децата не просто запомнят информацията краткотрайно, а се научават да я употребяват в бъдещи планове и задания, асоциирайки я с обичани и приятни за тях неща.

Курсовете ни по програмиране с и са съвършеният образец за същинско образование, пречупено през призмата на занимателна игра. Двете платформи са добре познати на децата ни, само че получават и просветителна стойност в Advance Academy.

Веселина Панайотова: „ Присъствах на финалното събитие Code Challenge и видях какъв брой доста са постигнали децата и какъв брой щастливи са! “

Теорията е наложителна за построяването на всяко ново умеене, само че без процедура няма по какъв начин то да се усвои качествено. В Advance Academy се стремим към действителни резултати, реализирани с действителни познания и старания.

В края на всяка наша стратегия децата показват своите планове на събитие, наречено Code Challenge, където показват всичко, което са научили. Това ги стимулира да се гордеят с достиженията си и да продължат да се развиват.

Вие, родителите също имате опцията да видите какъв брой доста са постигнали децата ви по време на презентацията – един от най-вълнуващите моменти както за вас, по този начин и за нас.

В да вземем за пример, децата показват своите приложения за смарт телефон. Разказват ни за своите изобретателни хрумвания, по какъв начин са ги постигнали и за какво те са значими за тях.

Борис Велчев: „ Научих се да програмирам и да мисля като програмист. “

Борис е повече от прав - програмирането не е просто писане на код, а и метод на мислене.

По време на курсовете ни децата развиват голям брой умения отвън компютъра като аналитично и логическо мислене, решение на проблеми, креативност, работа в екип. Тези качества не са потребни единствено в ИТ – те са използвани във всеки аспект на живота.

Когато детето ви стартира да мисли като програмист, то придобива убеденост и нюх за справяне с всевъзможни провокации. А точно това е една от нашите съществени цели като родители - да подготвим детето си да се ориентира сполучливо в света към себе си.

е превъзходен метод за създаване на този вид умения. Създавайки дребни стратегии и игри посредством код, децата ясно виждат по какъв начин зад всяко деяние и решение стоят разумни, поредни стъпки.

Паулина Тодорова: „ И аз, и щерка ми сме доста удовлетворени както от знанията, които получава, по този начин и от отношението на преподавателите. “

Ключова причина за триумфа на курсовете ни по програмиране за деца са отдадените ни преподаватели.

Всеки от тях знае по какъв начин да сътвори вярната атмосфера по време на образование, в която децата се усещат спокойни, уважавани и стимулирани. Именно този персонален метод прави курсовете ни толкоз специфични.

Екипът ни включва експерти, които харесват работата с деца и имат верния метод да показват нови технологии по най-интересния и наличен метод. Те са освен преподаватели, само че и образци за това по какъв начин човек може да се развие в областта на ИТ.

Един от многото такива образци са преподавателите от, в която децата се учат да основават уеб уеб сайтове. Всеки от тях е потвърден експерт в областта на уеб създаването и има богат професионален опит, който да показа с курсистите.

Курсовете ни започват на 28 септември

Остава малко време до началото на двете ни целогодишни стратегии. Те включват:



(1-4 клас)

(3-6 клас)

Програмиране с (3-7 клас)

Програмиране с (3-7 клас)

(4-7 клас)



за възпитаници (5-12 клас)

за възпитаници (5-12 клас)

за възпитаници (7-12 клас)

Ще ви чакаме на 28 септември, когато ще стартираме една потребна, само че и занимателна ИТ образователна година за децата!

Всички курсове не престават до края на месец Март, имат групи както в Събота, по този начин и през седмицата.

Можете да запишете детето си през уеб страницата ни или с позвъняване на тел.: 0889 990 030. Очакваме ви!
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР