В администрацията на САЩ са се сформирали две групировки, които

...
В администрацията на САЩ са се сформирали две групировки, които
Коментари Харесай

В администрацията на САЩ не са единни за санкциите срещу Русия

В администрацията на Съединени американски щати са се образували две групировки, които имат разнообразни визии за новите наказания против Русия, оповестява FT.
Придобилата популярност по времето на администрацията на Барак Обама Виктория Нюланд, която е номинирана за поста заместител държавен секретар по политическите въпроси, се придържа към твърдата линия.
 Байдън подаде ръка на Европейски Съюз, само че наподобява с мисъл за Китай Байдън подаде ръка на Европейски Съюз, само че наподобява с мисъл за Китай
Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел съобщи, че Европейски Съюз и Съединени американски щати могат да промотират демократичните полезности, като работят дружно, след...
В другата група са служители от Министерството на финансите и Държавния департамент, които по принцип са съгласни с налагането на наказания, само че са Те се тревожат и за вероятно негативно влияние върху американската стопанска система и нуждата да се вземе поради позицията на сътрудници. В същото време самата Нюланд се съмнява, че Съединени американски щати би трябвало да зависят от мнението на Европейския съюз.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР