В административната сграда на община Тунджа“ се проведе среща между

...
В административната сграда на община Тунджа“ се проведе среща между
Коментари Харесай

Форум на тема „Ние и Европа в диалог“ събра ученици, студенти, млади кметове и общински служители

В административната постройка на община „ Тунджа “ се организира среща сред възпитаници, студенти, млади кметове, общински съветници и чиновници в общинската администрация.

На срещата участва и професор Мария Нейкова, която е родом от с. Тенево, община „ Тунджа “. Тя поздрави новото управление на общината и показа удовлетворението си, от това какъв брой доста младежи са включени в екипа. Също по този начин означи, какво огромно доверие управлението гласоподава на младежите и по какъв начин те би трябвало да познават своите функционалности и пълномощия, тъй че живота на жителите на общината да бъде още по-добър.

Представителите от националния юношески конгрес споделят, че концепцията на срещите е да се допитат до младежите, с цел да знаят управниците, какво младежите имат като ползи.

Форумът е част от план - „ Диалог на Европейски Съюз “ по въпросите за младежта, който се реализира с финансовата поддръжка на стратегия Еразъм+ и със съдействието на община „ Тунджа “. Събитието се организира за консултация и насърчаване на полемика по съответни проблеми, които срещат младежите. Младежите бяха разграничени на екипи и всеки от екипите създаде по своя самодейност, възможното позволение на постоянно срещани проблеми. Срещата беше първа по рода си за област Ямбол.

Форумът докара до разнообразна и ползотворна среща, шерването на другите гледни точки на младежите и обмяна на опит.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР