В 75-ата минута Милан реши всичко с втори гол след

...
В 75-ата минута Милан реши всичко с втори гол след
Коментари Харесай

Милан на крачка от титлата

В 75-ата минута Милан реши всичко с втори гол след отлично самостоятелно осъществяване на Тео Ернандес, който с отдалечен удар не остави шансове на Хуан Мусо.

Милан победи с 2:0 Аталанта и се приближи единствено на една точка от спечелването на 19-а купа на Италия, предава БНР.

Пред цялостните трибуни на " Сан Сиро " " росонерите " стигнаха до триумфа с голове на Рафаел Леао и Тео Ернандес след почивката. С успеха те събраха 83 точки кръг преди края и водят с пет пред втория Интер, който обаче е с мач по-малко. Милан може да стане първенец още довечера, в случай че Интер не завоюва гостуването си на Каляри.

Срещу Аталанта Милан не съумя да осъществя лекото си преимущество в играта до почивката, само че в 56-ата минута независим пробив на Леао разреши на домакините да поведат. При попадението имаше подозрения за нарушаване против Матео Песиона, които обаче не бяха почетени от основния арбитър Даниеле Орсато и помощниците му от екипа за видеоарбитраж.

До края на дуела Аталанта сътвори няколко забавни офанзиви към вратата на Майк Манян, само че гостите не стигнаха даже до почетен гол. В класирането " нерадзурите " заемат осмо място с 59 точки, само че към момента имат шансове за класиране за европейските клубни шампионати следващата година.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР