В 593 училища и детски градини учебните занятия са преустановени

...
В 593 училища и детски градини учебните занятия са преустановени
Коментари Харесай

В 593 училища в страната няма да се учи заради грипа

В 593 учебни заведения и детски градини образователните занятия са прекратени през днешния ден. До 22 януари, в това число, е удължена грипната почивка в 137 учебни заведения в Бургаска област, в 120 учебни заведения в област Стара Загора и в 65 учебни заведения в Шуменска област.

В Пазарджишка област са затворени 122 учебни заведения, както и 60 учебни заведения в област Смолян. В Ямболска област до 23 януари също няма да учат 43 учебни заведения, а в област Перник - 40 учебни заведения.
„ Чети етикета ”: Кои са най-уязвимите от грипа възрастови групи? Предстои най-рано в края на тази седмица и в София да бъде оповестена грипна зараза
Във Варненска област по наставление на РИОКОЗ няма занятия в две учебни заведения - ОУ " Св. Климент Охридски " в с. Кичево и в ОУ " Васил Левски " в с. Поляците. В две учебни заведения в община Самоков също не се организират образователни занятия през днешния ден.

В 113 СУ " Сава Филаретов " в София заради спиране на електрозахранването в региона също няма да има образователни часове.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР