В 50-ата вечер на антиправителствени протести в София на площад

...
В 50-ата вечер на антиправителствени протести в София на площад
Коментари Харесай

50-и ден: На протеста питат за адреса на Гешев в Бояна

В 50-ата вечер на антиправителствени митинги в София на площад „ Независимост “ започнаха да се събират стачкуващи. Преди това от така наречен Отровно трио оповестиха, че желаят от Министерския съвет публична информация за адреса на основния прокурор Иван Гешев в Бояна.

.

Проф. Велислав Минеков, пиар експертът Арман Бабикян и адв. Николай Хаджигенов свикаха брифинга поради вчерашното изявление в тв ефир на Иван Гешев, че заплаща на пазарни цени наем, с цел да живее в резиденция „ Бояна “. Тримата попитаха на какво съображение живее там и подчертаха, че той е първият основен прокурор, който живее в резиденцията.

.

Според тях „ Министерският съвет очевидно се командва от основния прокурор “.

За четвърта поредна вечер съперници на блокадите в центъра на столицата се събраха пред пилоните на НДК. Около петдесетина души желаеха и оставката на президента Румен Радев, който дефинират като „ разединител на нацията “. Планирано е и шествие до храм „ Св. Неделя “.

Подготвени са и две подписки, изясни един от уредниците на контрапротеста Николай Колев: „ Досега хората се подписваха в сигнала до прокуратурата за осъществени закононарушения, който съответно ще бъде подаден против лицата, които са виновни за всичко това – така наречен Отровно трио, всякакви предприемачи зад граница и други политици. А в този момент желаеме да формулираме елементарното, ясно и съответно искане да бъдат отстранени блокадите “.

Варна: Тази вечер протестиращите се приготвят да изстрелят в небето алегорични ракети Ф-16, направени от хартия.

По-рано през днешния ден гражданско съдружие БОЕЦ имаше акция пред Съдебната палата в София, както и в Пловдив.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР