В 48-ото Народно събрание депутатите свършиха това, което и хората

...
В 48-ото Народно събрание депутатите свършиха това, което и хората
Коментари Харесай

Политолог за вчерашните декларации от НС: Много искахме, но нямахме желание

" В 48-ото Народно заседание депутатите свършиха това, което и хората си споделят в такава обстановка – “много искахме, само че нямахме предпочитание “, с това мога да обобщя вчерашните заявления. "

Това съобщи пред БНР политологът Георги Киряков.

" Всички заявиха на парламентарно и на медийно равнище, че са подготвени на нужните взаимни отстъпки, с цел да се сформира някакво устойчиво постоянно ръководство, само че сега, в който се появяваше такава опция, не направиха нужното, с цел да се стигне в действителност до тази обстановка ", добави Киряков.

" Всеки търсеше виновността в другия и го обвиняваше за тази неспособност, като оправдаваше личните си дейности с това, че служебно държавно управление не би трябвало да има и в действителност се дава мандат на президента Радев, без това да е правилно, тъй като Народното събрание е институцията, която би трябвало да даде мандата през гласоподаване в пленарна зала на едно постоянно държавно управление. Парламентът не дава мандат на служебното държавно управление, той се дава от конституционната уредба ", добави още политологът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР