В 47 ден на обществено недоволство започват с акция пред

...
В 47 ден на обществено недоволство започват с акция пред
Коментари Харесай

Протестите в София започват с цветен поздрав за Илиан Тодоров

В 47 ден на публично неодобрение стартират с акция пред Областната администрация в София с " пъстър привет " за.
Преди дни във Фейсбук профила си той назова конфликта сред протестиращи и, брачният партньор й и двете им деца на бул Ситняково -  „ жесток тероризъм “, „ дивотия “ и „ поругаване на всичко свято “. По думите му самите протестиращи, взели участие в случая, са „ изроди “ и „ развилняла се алкохолизирана навалица “.
 Протестите: Ден 46 - пинята с тиква и памперси пред Министерския съвет (ВИДЕО) Протестите: Ден 46 - пинята с тиква и памперси пред Министерския съвет (ВИДЕО)
Пинята с тиква и куп памперси като знак на хилядите деца, които не могат да влязат в детска градина в София – това са знаците...
Още тогава от реагирха с:
" Явно това се отнася за стотици преподаватели от Софийския университет, студенти, генерали от армията, учени то Българска академия на науките, летци, лекари. Представителят на Бойко Борисов, назначен от името на " Атака ", държи език, поради който най-малкото би трябвало да се обърне и да си тръгне ", сподели Арман Бабикян. В същото време Волен Сидеров се разграничи от Тодоров, като акцентира, че той е номинация на НФСБ и, а не на партия " Атака ". В 8:30 часа протестиращи ще се съберат на бул. Витоша 6, с цел да поздравят регионалния шеф преди работа. Протестна акция има проведена и за 10 часа пред резиденция Бояна, където над 700 прокурори ще се събират, с цел да обсъдят независимостта на прокуратурата в България.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР