В 30-минутно видео инфлуенсърът Даниел Петканов обясни защо е поискал

...
В 30-минутно видео инфлуенсърът Даниел Петканов обясни защо е поискал
Коментари Харесай

Близка на Петканови призова: Дани, спри да манипулираш хората!

В 30-минутно видео инфлуенсърът Даниел Петканов изясни за какво е изискал да се раздели с половинката си - модела Александра Богданска. От видеото стана ясно, че самодейността за раздялата е била негова, а повода - чувствал се е притиснат от нея да се развива, социализира, работи и тн. Петканов съобщи, че не се е чувствал благополучен, а е желал да даде добър образец на сина си. 

Като цяло видеото звучеше необичайно, само че в последна сметка решението за раздялата е на сътрудниците и никой не може да съди нито нея, нито него за претекстовете и решението. Да, обаче знаете ли какво става в мненията под въпросното видео? Всеки съди и дава ум. 

Виж още: Не става единствено с ястие! Андреа от Hell's Kitchen със поръчка за beach body, стана звезда в TikTok

Е, в мненията се появиха и такива от жена, която се показва за близка на някогашната двойка, а профилът ѝ в Instagram в действителност е следван и от Даниел, и от Александра. " Даниел прекалява и манипулира сега към този момент. Ако съжалява за нещо, то не е метода да се изяснява във видео, той е през месец в друга фаза ", написа въпросната жена. Тя се обръща и към Лудия кореспондент. 

" Дани, близки сме, апелирам ти се, взе решение и в този момент си продължи живота, недей да обясняваш, тъй като имам и аз какво да кажа по тематиката към този момент като човек непряк наблюдаващ, който е бил до вас. Просто запазете положителни връзки и стой непрекъснато да си сменяш решенията, тъй като не си обективен към майката на детето си. Знаеш, че съм те защитавала в обстановки, когато е вярно, само че ти към този момент тотално прекаляваш и почваш да ме напрягаш ", написа още тя. 

Виж още: Дни преди финала: Алекс Гърдева срещна Виктор Стоянов с татко си в столично заведение 

По думите на въпросната дама Александра е задоволително възпитана, с цел да не разяснява всичко което той " предизвика непрекъснато ". От останалите мнения пък се схваща, че Даниел е сменил " 10 настроения ". От дейности на Дани пък схванала, че той съзнателно желае да я обърква с държанието си. 

Изображение: https://www.instagram.com/daniell_petkanov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР