В 22:01 часа на 11 май фазата на Новолуние огря

...
В 22:01 часа на 11 май фазата на Новолуние огря
Коментари Харесай

Новолуние в Телец – време за желания

В 22:01 часа на 11 май етапа на Новолуние огря в зодия Телец, което основава идеална атмосфера за сбъдване на стремежи от сферата на земната зодия.

Днешният ден за ново начало и обновяване. Запишете на лист хартия своите стремежи, след което ги визуализирайте, с цел да дадете алегоричен живот на тези облици и да ги пуснете в пространството.

Вярва се, че мисълта в тази форма е сигурен метод за осъществяване на фантазии.

Днес ще се сбъдват желанията от сферите на зодия Телец – пари, веществен комфорт, увеличение на притежанията, самообладание, доверие, основаване на неизменност и сигурност.

При записа на стремежи би трябвало да ги формулираме, тъй че да не засягат живота на различен, тъй като няма да се осъществен. Нужно е също да посочите отрязъка от време, в което желаете вашето предпочитание да се извърши.

Примерни стремежи са Искам да печеля пари елементарно и с наслада до края на седмицата. Искам да привлека повече обстановки на веществен комфорт до края на годината. Искам търпението и постоянството да навлязат във всяка сфера на моя живот до края на месеца.

 Телец

Най-силни са първите 8 часа от началото на Новолунието и е целесъобразно до тогава да запишете своите стремежи. Не забравяйте също да си представяте вашите фантазии, с цел да сте сигурни, че те ще се осъществят по този начин, както ги желаете.

Новолунието в Телец ще насочи вниманието към собствеността ни. Типично ще е да се осланяме повече на сегашното и стабилността, в сравнение с да търсим завършения и да рискуваме сигурността си.

Фазата на Луната този месец носи успокоение и самообладание, а хората, които се пробват да избягат от тях, ще срещат компликации. Ако желаете да ви бъде по-леко, насочете вниманието си към личните потребности като вкусна храна и нови предмети.

Земният знак ще ни донесе приятност от красиви движимости, тъй че умерено можем да си позволим повече персонален комфорт. Телецът удовлетворява материалните потребности и е допустимо пред множеството зодии да се открие интервал на увеличение на притежанията.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР