В 21-ви век визията е някак непълна без модни аксесоари.

...
В 21-ви век визията е някак непълна без модни аксесоари.
Коментари Харесай

Аксесоари, които ще обогатят и подчертаят всяка стилизация

В 21-ви век визията е някак непълна без фешън аксесоари. Те носят прохлада, позитивен заряд, цвят, в другояче скучното ни всекидневие. Носенето на аксесоари от дълго време се е трансформирало в доста повече от допълнение на аутфита. Те са прелестен метод да изразим и подчертаем характерността си, да засвидетелстваме принадлежността си към избрана обществена прислойка или субкултута. Аксесоарите са нашите невербални посланици към света. За това избрахме да ви разкажем малко повече за тяхната значителност и по какъв начин да овладеем езика им, тъй че да обогатят и подчертаят всяка една стилизация.
Защо аксесоарите са значими?
В необятното си многообразие и непрекъснато развиване, светът на модата не се лимитира единствено до облеклото. В днешно време стилните аксесоари са неразделна част от гардеробния боеприпас на актуалната жена. Ако желаете да изглеждате стилно и визията ви да е безупречно приключена, прибавянето на фешън аксесоари е неотложно. Те са идеални за възстановяване на облеклото при всеки мотив – от брънч с другари, до корпоративни срещи и специфични мотиви, един, да вземем за пример, ще накара визията ви да изпъкне. И освен! Аксесоарите акцентират вашия персонален жанр, усет, желания и са неизменим асистент в случаите, когато желаете да придадете по-скъпо лъчение на визията.

Вярвате или не, аксесоарите са също толкоз значими, колкото и облекло, с цел да изглеждате постоянно свежо, стилно и класно.
Какви аксесоари да изберем, с цел да подчертаем стила си?
Изборът на верните фешън аксесоари не постоянно е лесна задача, защото постоянно се крие рискът от невъздържание. За това ви предлагаме няколко къси насоки, към които да се придържате при избора си:

Аксесоари подобряващи излъчването: Изберете фешън аксесоари, които ще разрешат да наблегнете най-хубавото от лицето и фигурата си. Вярвате или не, аксесоарите могат да създадат очите ви да наподобяват по-изразителни, шията по-издължена или прасците по-тънки.

Изберете марков аксесоар: Ако желаете да наблегнете и монополизирате външния си тип, заложете на марков аксесоар, като някое издание, да вземем за пример, което ще приповдигне стила ви и ще ви предложи нужната функционалност и еластичност при съчетания с разнообразни тоалети.

Носете аксесоари, които акцентират цветовете в облеклото ви: Ако предпочитате да миксирате цветно облекло, аксесоарите могат да засилят и подчертаят един по-приглушени цветове.

Можете също да употребявате аксесоари, с цел да свържете два на пръв взор несходни аутфита. Заложете на аксесоар, който свързва цветовете на вашето облекло, като да вземем за пример фишу, което добавя розовото в ризата ви и сивия цвят в панталоните ви. Така вашето облекло ще наподобява по-сглобено.


Какво да имаме поради при избора на фешън аксесоари?
За да се чувствате оптимално удобно и решително във визията си, стилните стилисти предлагат да избирате фешън аксесоари, които изцяло подхождат на стилистичните потребности, съобразени с разполагаем гардеробен боеприпас, цветове, мотиви и сезони.

Експериментирайте, само че бъдете деликатни и в никакъв случай не прекалявайте. За една по-класна и приключена визия, може да изберете, с която изцяло ще се откроите със жанр и изрядност.

Модните диктатори тази година са извънредно благосклонни откъм дизайни, за това избирайте висококачествени съвременни издания от доверено място като Answear.bg и  обогатете стила си посредством силата на аксесоарите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР