В 21-ви век, когато едно момиче срещне едно момче обикновено

...
В 21-ви век, когато едно момиче срещне едно момче обикновено
Коментари Харесай

DIA и нежната смелост в “Изгори ме“

В 21-ви век, когато едно момиче срещне едно момче нормално се получава…разминаване. Пламъкът се разгаря само в обществените мрежи, само че бързо загасва, до момента в който и двамата чакат другият да направи първата крачка.  

 

В „ Изгори ме “ DIA разказва същинските истории на модерните връзки.

 

Изпълнителката влиза в другите облици на актуалната жена, с цел да разбере, че нейната супер мощ е да бъде водещата в любовта.

 

 

„ Изгори ме “ е съвет по ноти- отсича DIA - Истината е, девойки, че принцът на белия кон е единствено в приказките, а в реалността- в никакъв случай не идва. Във времето, в което живеем мъжете станаха по-недоверчиви и се трансфораха в половинката, която ревниво пази сърцето си. В буйна връзка влиза единствено онази жена, която има смелостта да признае възприятията си, да изгори в тях, да направи първата крачка и вземе кормилото на любовта в свои ръце. “

 

В персонален проект DIA споделя, че е от тези щастливки, разкрили вярната формула с  точната половинка. В професионален проект обаче, младата изпълнителка постоянно е подготвена за риск.

 

В новата си ария „ Изгори ме “, основана с поддръжката на НФ „ Култура “, DIAза пръв път работи със супер известния шлагер мейкър Денис Попстоев. Известен с работата си за някои от най-големите имена в музиката,

 

Денис признава, че и за него планът с DIA e необикновен ход.

„ Изгори ме “ е първи опит на Попстоев да работи в емблематичния жанр на певицата. И двамата се сплотяват към максимата, че предизвикателство е не да предадеш съвременно звучене на фолклора, а да запазиш неговата достоверност в съвременен тон.

 

Тандемът интензивно работи по детайлите в песента, създавайки дружно музиката. DIA е създател на текста и мелодиката, а Денис прибавя майсторския аранжимент.

 

Финалният щрих към готовия шлагер прибавя и забавното видео. В основната роля влиза нейно величество модерната жена, построена вълнуващо от цялостен тим образни криейтъри. Цялостната идея към клипа е на момчетата от.

 

Визуалният тим усеща посланието в текста на „ Изгори ме “ -смелите девойки постоянно са крачка пред другите- и го вписва завладяващо в фрагментите.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР