В 19:45 тази вечер Лацио посреща Олимпик Марсилия на „Олимпико“

...
В 19:45 тази вечер Лацио посреща Олимпик Марсилия на „Олимпико“
Коментари Харесай

Лацио приема Марсилия в ключов двубой от група Е

В 19:45 довечера Лацио посреща Олимпик Марсилия на „ Олимпико “ в конфликт от третия кръг на груповата фаза на Лига Европа. Мачът ще може да наблюдавате директно в ефира на MAX Sport 3. Главен арбитър на дуела ще бъде Дениз Айтекин от Германия.

В първите си два мача от актуалната европейска акция „ орлите “ записаха загуба и победа. Преди към месец те изгубиха визитата си на Галатасарай с 0:1, само че във втория кръг взеха непълен реванш за провалянето в Истанбул, сразявайки коравия отбор на Локомотив Москва с 2:0. Двата гола за „ лациалите “ означиха Тома Башич и Патрик още през първото полувреме. Наставникът Маурицио Сари няма кадрови проблеми и отборът му влиза в мача в прелестно въодушевление след гръмката победа над италианския първенец Интер с 3:1.

От своя страна Марсилия е с две равенства дотук в групата. В първата си среща в групата френският отбор позволи късен изравнителен гол при гостуването си в Москва, а в идващия мач против Галатасарай записа нулево тъждество. Аржентинският старши треньор на отбора Хорхе Сампаоли надали ще може да разчита на мароканския плеймейкър Амине Арит.

Вероятни сформира:

Лацио(4-3-3): Стракоша - Ладзари, Фелипе, Ачерби, Хисай - Башич, Лейва, Луис Алберто - Андерсон, Имобиле, Педро

Старши треньор: Маурицио Сари

Марсилия(3-4-2-1): Лопес - Салиба, Цар, Луан - Лирола, Ронжие, Камара, Де ла Фуенте - Гендузи, Пайе - Милик

Старши треньор: Хорхе Сампаоли

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР