В 18 часа днес започна пропускането на автомобили към София

...
В 18 часа днес започна пропускането на автомобили към София
Коментари Харесай

Километрични опашки на входа на София откъм магистрала „Тракия“

В 18 часа през днешния ден стартира пропускането на коли към София на КПП-то на автомагистрала „ Тракия “. Стотици коли овреме окупираха пункта за прекосяване, съобщи БГНЕС. 
До 18 часа към този момент имаше километрични опашки от коли. Колите бяха отклонени край Елин Пелин и изчакваха да пристигна часовия диапазон от 18 до 20 часа, когато ще бъде позволено да минават с заявления и служебни бележки. Усилени са полицейските екипи, от няколко места се пропущат водачите. По данни на Министерство на вътрешните работи в четвъртък са излезли близо 50 000 автомобила от София.
Стриктно се ревизират декларациите и служебните бележки. Униформените връщат тези, които не могат да потвърдят повода за връщането им в столицата, връщат и тези, които нямат служебни бележки от шеф. В случай, че има разлика в декларирането пък, те ще бъдат докладвани пред прокуратурата и ще бъдат подхванати ограничения против жителите, които са показали невени данни, безапелационни са от Министерство на вътрешните работи.
От началото на деня в петък София бе затворена за свободно придвижване до второ разпореждане. На хората, които поставят труд на територията на столичния град, е позволено да минават през КПП-тата от 06:00 ч. до 08:00 ч. и от 18:00 ч. до 20:00 ч. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР