В 17:15 часа русенци излязоха на поредния си протест не

...
В 17:15 часа русенци излязоха на поредния си протест не
Коментари Харесай

Русенци протестираха отново срещу политическата система и ниските доходи

В 17:15 часа русенци излязоха на следващия си митинг освен против високите налози и цените на горивата в Русе и България, само че и против държавното управление на Бойко Борисов. Имаше апели за оставка и „ независимост или гибел за България “.
Протестът бе проведен от млади жители на крайдунавския град, като мирният марш на 500 души мина от градските хали по бул. „ Цар Освободител “ до кръговото пред „ Монбат Арена “. Гневните жители затвориха придвижването и от самото начало бяха ескортирани от полиция, която се грижеше да отделя моторните транспортни средства. В началото на множеството се виждаше транспарант с думите: „ Не на геноцида, да сменим системата “!
Протестиращите не желаят да ги заблуждават с оставката на „ бушона “ Валери Симеонов, а желаят цялостна промяна на държавното управление и са за директна народна власт. Огромната ножица сред високите цени и ниските приходи води до високо напрежение в обществото.
Утре на 18.11.2018 (неделя) хората се провеждат на митинг от 11:00 часа, като срещата е на Вазата в Парка на младежта, а походът се планува да е до площада пред общината.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР