в 16 РИК за предсрочните парламентарни избори на 2 октомври. Водач

...
в 16 РИК за предсрочните парламентарни избори на 2 октомври. Водач
Коментари Харесай

Ето я цялата листа на БСП Пловдив

в 16 РИК за предварителните парламентарни избори на 2 октомври. Водач е, втори е ръководителят на Българска социалистическа партия – Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Социалистите разчитат на мощна, положителна акция с доста срещи с хората. " Искаме да затвърдим тази нова философия на ръководство на страната, в която проблемите на хората са преди всичко и ръководството, страната поддържа тези, които са в потребност. Това е нещо друго, години не се е случвало и аз имам вяра, че хората ще го оценят " – сподели лидерът.

Градската организация на Българска социалистическа партия към този момент стартира работа по регионите. Планирани са редица срещи с хората, на които ще бъдат показани претендентите и ще се разисква платформата на Българска социалистическа партия, съобщи градският водач на социалистите и втори в листата.

Най-младият претендент е студентът по туризъм Ангел Рангелов, който одеве е навършил 21 години. " Надявам се дружно да реализираме по-добро бъдеще. Искаме младите да се върнат още веднъж в България и да видят, че думата " българин " не е обидна " – сподели младият претендент.

Кампанията на коалиция " Българска социалистическа партия за България " за Пловдив град и Пловдив област ще бъде публично открита на 4 септември в местността Копривките. На събитието ще участват ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и водачи на листи от прилежащи райони.

Ето претендентите за народни представители на коалиция " Българска социалистическа партия за България ":

Костадин Палазов

Наум Китанов

Иван Цанов

Златомир Дьовленски

Николай Иванов

Румен Григоров

Иван Върбанов

Йовка Златева

Милена Колева

Румен Василев

Георги Тотков

Мариана Узунова

Васил Китанов

Николай Маринов

Петър Бояджиев

Мими Тошева

Росен Цолов

Ангел Рангелов

Ердуан Файтин

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР