„В 16:18 постъпи съобщение за пожар на 18-тия етаж на

...
„В 16:18 постъпи съобщение за пожар на 18-тия етаж на
Коментари Харесай

Евакуираха десетки от горяща многоетажна сграда в Петербург

„ В 16:18 постъпи известие за пожар на 18-тия етаж на 23-етажна постройка. Гори разпределителното табло. Силно задимено е, евакуирани са 68 души”, обявиха от съветското Министерство на изключителните обстановки.

И снова пожар: у станции метро «Пионерская» горит 25-этажная высотка

Сразу на нескольких этажах горят щитки. Спасатели эвакуировали людей с 23 этажа. Достать жильцов оказалось тяжело, пожарная лестница долгое время не могла до них дотянуться:https://t.co/zi03O0Hj86 pic.twitter.com/5WBMFw2vhL
— Санкт-Петербург.ру (@spbnews_ru) 28 март 2018 година
За да изтеглят хората, пожарникарите са употребявали стълби. За евакуацията, както и за битката с пожара са задействани 14 единици техника.

„ Има доста пожарни машини, беше пъклен задимено от 12-13 етаж нагоре. Димът се е повишил значително”, споделя свидетел.

пожар в жилом доме, в многоэтажке на Коломяжском.Санкт-петербург#news #СанктПетербург #Россия #страна #питер #piter #sanktPetersburg #russia #Россия21век #пожар pic.twitter.com/M6YF30wUyj
— MaDel` (@Mark__Del) 28 март 2018 година

Други хора споделят, че е лишило доста време, с цел да се разчисти задоволително терен към постройката от коли, с цел да могат от противопожарната работа да разположат машините си.

Инцидентът стана в деня на народен печал в Русия и погребение на първите жертви на пожара в търговско-развлекателния комплекс в Кемерево.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР