В 157-ия ден от протестите с искане за оставки на

...
В 157-ия ден от протестите с искане за оставки на
Коментари Харесай

Ден 157: Не искаме Бойко да ни организира изборите

В 157-ия ден от митингите с искане за оставки на държавното управление и основния прокурор майките на деца с увреждания блокираха за малко софийския бул. „ Дондуков “, съобщи Българското национално радио.

Мотото на митинга на 12 декември е „ Единни сме мощни “.

В палатковия лагер на майките от „ Системата ни убива “ към този момент има коледна декорация. На елхата, с изключение на обичайните играчки, има и листчета с пожелания към премиера Борисов.

Според гражданския деятел Карастоянов митингът продължава по същия метод, както е през миналите 157 дни:

„ Тука на жълтите павета пред Министерския съвет, комбинирайки го с шествия, блокади по улиците, пред основни министерства, шествия и нормално привършване на Орлов мост “.

" Не желаеме Бойко да ни провежда изборите “. Това споделиха протестиращи в тригълника на властта, представени от Фрогнюз.

" Искаме почтени избори. Искаме оставките на Бойко Борисов и Иван Гешев ", повториха за следващ път хората. „ Всеки ден, в който тези хора ръководят, ще умират от ден на ден и повече хора. За това настояваме за предварителни избори “, подчертаха още те. Напомниха, че българските жители нямат към този момент никакво доверие в това държавно управление.

„ Голямата корупция, която се шири от години в здравната ни система, коства живота на доста българи “, сподели Настимир Ананиев, един от протестиращите, който всяка вечер е на площада. Той добави: “Корупцията убива България, само че Борисов не вижда това “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР