В 15.43 минути Джок Полфрийман излезе от сградата на Централния

...
В 15.43 минути Джок Полфрийман излезе от сградата на Централния
Коментари Харесай

България Ври И Кипи! Вижте Какво Се Случи С Убиеца Полфрийман, След Като Го Пуснаха От Затвора!

В 15.43 минути Джок Полфрийман излезе от постройката на Централния софийски затвор под ескорт на чиновници на дирекция " Миграция " в Министерство на вътрешните работи. Беше качен в автомобил и откаран в Бусманци, където е центърът от затворен вид за настаняване на чужденци, оповестява Българска национална телевизия.

Той бе изведен с защита, като съумя да изкрещи: " Благодаря на Десислав Трайков, зам.-началник на пандиза ". Журналистите не бяха позволени да му задават въпроси. Десислав Трайков напусна поста поради абсурда с излежаващия 16-годишна присъда за наркотрафик Будимир Куйович, който беше заловен да кара без брошура по време на отпуск от пандиза.

В Бусманци Полфрийман би трябвало да изчака издаване на годен документ за идентичност от австралийските управляващи. Това може да направи посолството на Австралия в Атина, което дава отговор и за България, като му издадат пасаван. А по-късно той към този момент може да бъде свободен жител.

Дали ще напусне територията на България, не знаем. Според Българска национална телевизия родителите на убития Андрей Монов ще изискат от съда да му бъде наложена възбрана за овакантяване на България, до момента в който той изплати компенсацията от 600 000 лева с лихвите. До момента са изплатени единствено 3000 евро, които Полфрийман е получил като обезщетение за извоювано от съда в Страсбург дело против България.

Софийският апелативен съд взе решение, че Полфрийман е изтърпял задоволително от наказването си, поправил се е и не съставлява заплаха за обществото. Позицията на магистратите е, че той покрива всички заложени в закона условия за предварително освобождение. Определението на управлявания от Калин Калпакчиев състав провокира остри реакции в обществото и измежду политиците.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР