В 15:00 часа днес в “Овча купел” предстои доста интригуващ

...
В 15:00 часа днес в “Овча купел” предстои доста интригуващ
Коментари Харесай

Славия ще пробва да спре устрема на Локо


В 15:00 часа през днешния ден в “Овча купел” следва много завладяващ конфликт от 15-ия кръг на efbet Лига. В него Славия приема Локомотив (Пловдив). Един против различен се изправят два тима, които се намират във напредък. Това важи с особена мощ за гостите, които са в страхотна серия от шест следващи победи и се изкачиха до 3-ото място във краткотрайното класиране с равни точки с втория Левски. Сега “белите” ще опитат да спрат техния порив.

Славия също се намира в добър интервал. Столичани записаха 4 победи в последните си 4 мача и също се придвижиха нагоре в таблицата до 5-ото място. Сега обаче за тях следва сериозен тест и те ще би трябвало да покажат най-хубавото, в случай че желаят да вземат нещо от този дуел.

През първия полусезон двата отбора направиха много ингригуващ смблсък на “Лаута”. Тогава домакините изтръгнаха успеха с 3:2. Всъщност обаче статистиката клони мощно в интерес на Славия. В досегашните 126 мача сред тези тимове в елита, софиянци са записали 59 победи, 35 равенства и 32 загуби.

Локо обаче може да се похвали с най-резултатното нахлуване от началото на сезона. Пловдивчани са вкарали 34 гола и водят по този индикатор. Те през днешния ден още веднъж ще разчитат точно на страхотната си мощност в предни позиции, с цел да си тръгнат с трите точки от това посещение в столицата.

Славия има много контузени преди днешния мач. В лазарета остават Томбак, Андреа Христов и Чунчуков. Очаква се Златомир Загорчич да заложи на Георгиев под рамката и карето Патев, Виячки, Гамаков и Попадийн в защита. Шоколаров и Карабельов ще са двамата отбранителни халфове, а Тасевски ще работи като плеймейкър. Йомов и Иванов ще бъдат на крилата, а в офанзива ще се разчита на Кирилов.

В същото време Бруо Акрапович не може да употребява само санкции Петрович. Предполага се, че той ще опълчи Луков на вратата и триото Малембана, Езе и Алмейда в защита. Карагерен и Цветанов ще извършват ролята на халф-бекове, а в средата ще работят Умарбаев, Витанов и Георги Илиев. В офанзива ще се разчита на Димитър Илиев и Ожболт.

efbet Лига, 15 кръг:

СЛАВИЯ - ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ)

Вероятни сформира:

СЛАВИЯ: Георгиев, Патев, Виячки, Гамаков, Попадийн, Шоколаров, Карабельов, Тасевски, Йомов, Иванов, Кирилов

ЛОКО: Луков, Малембана, Езе, Алмейда, Карагерен, Цветанов, Умарбаев, Г. Илиев, Витанов, Д. Илиев, Ожболт

Стадион: “Славия”, София

Съдия: Ивйло Стоянов

Начало: 15:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
efbet Лига 15 кръг, вторник 5 ноември  Славия 15:00предстои  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР