В 14 областни града у нас ще има втори тур

...
В 14 областни града у нас ще има втори тур
Коментари Харесай

Балотажи в 15 областни града

В 14 регионални града у нас ще има втори тур в неделя, сочат данните на ЦИК. В София на балотаж отиват Васил Терзиев от ППДБСС и Ваня Григорова от Българска социалистическа партия и обединения в ляво. В Пловдив претендентът на ГЕРБ Костадин Димитров с подсилен резултат ще се бори против Ивайло Старибратов от ППДБ. Във Варна герберът Иван Портних отива на втори тур с Благомир Коцев от Промяната.

В Благоевград Илко Стоянов, подсилен от ГЕРБ,  ще се бори с Методи Байкушев от ППДБ. За кметския стол в Шумен на втори тур са Христо Христов от Българска социалистическа партия и Георги Колев от ГЕРБ.

Кандидатът на ГЕРБ Даниел Панов води двойно на Йордан Терзийски от ППДБ. Във Видин на балотаж ще вземат участие от 1 коалиция Цветан Ценков от Съюз на демократичните сили против Александър Матеев от ГЕРБ.

В Габрово Таня Христова от ГЕРБ отива на балотаж съперника си Даниел Петров от Възраждане. В Добрич самостоятелният Йордан Йорданов отива на втори тур против Красимир Николов от ГЕРБ. В Ловеч Валентина Недялкова от ГЕРБ ще мери сили със Страцимир Петков от Има Такъв Народ.

В Пазарджик Тодор Попов, подсилен от ГЕРБ,  отива на балотаж против претендента на ППДБ Петър Куленски. В Кюстендил Петър Паунов ГЕРБ, е против зелен.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР