В 133-то издание на Традиционния есенен панаир във Враца ще

...
В 133-то издание на Традиционния есенен панаир във Враца ще
Коментари Харесай

Близо 200 търговци от цялата страна ще участват във Врачанския есенен панаир

В 133-то издание на Традиционния есенен панаир във Враца ще вземат участие близо 200 търговци от над 25 града в страната. В ревюто на български артикули се включват производители на екологични артикули, както и десетки занаятчии. Любителите на изкуствата ще имат опция да прегледат бродирани национални носии, реплики на старинни украшения, ръчно изтъкани произведения, сувенири от ковано желязо, дърворезба и доста други.
По време на панаира ще се организира и Фермерски пазар, на който ще се оферират разнородни натурални артикули и обичайни български ястия.
Поради огромния интерес към следващото издание на есенния панаир, с изключение на вечерните концерти, Община Враца провежда и съпътстваща стратегия.
През четирите панаирни дни, екипът на Младежки център - Враца / Youth Center - Vratsa е подготвил игрите „ Да се забавляваме дружно “ и „ Мистериозната кутия “, като за участниците са планувани доста награди и изненади. Събитията ще се организират от 14-18 септември, от 17:30 до 18:30 часа на шатрата на Младежкия център.
На 16 септември, от 18:30 часа на панаирната ще се състои надяждане с люти чушки, проведено от „ Лютата плантация “ – Варна.
На 17 септември, клуб „ Monstribe ” Младежки дом - Враца ще провежда за посетителите на панаира демонстрации по брейк. Началото е от 10:30 часа, на панаирната сцена. Програмата за деня ще продължи с концерт и хоротека, с присъединяване на Представителен танцов отбор „ Хемус “.
Кулминацията на празничната стратегия е на 18 септември, когато от 10:30 часа ще се организира „ Училище за танци “ – латино, зумба, бели денс и канго джъмбс. Непросредствено по-късно започва концертът на танцов състав „ Вратица “ при Народно читалище " Развитие-1869 " във Враца. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР