В 13, 30 часа съм извикан в МВР- Видин, за

...
Коментари Харесай

Георги Георгиев пред Фрог: Очаквам днес да ме арестуват

В 13, 30 часа съм извикан в МВР- Видин, с цел да ми издигнат обвиняване за разкриването на истината за отхвърли да се тестват контактните лица, в това число и медици от видинската балница на 2 април, което докара до гърмеж на болестта във Видин. Очаквам, че ще ме арестуват.
Това сподели водачът на БОЕЦ Георги Георгиев малко преди да тръгне за полицията.

Той изясни: „ От през вчерашния ден има и два смъртни случая, вторично инфектирани с ковид в болничното заведение. Имам и други повдигнати упрекнати, какъв брой са към този момент не зная, и наложена мярка за неотклонение. Целта е да ми се наложи по-тежка мярка задържане под стража, с цел да може по този метод БОЕЦ да бъде заглъхнал и да се смачкат хилядите жители, които надигат глава против диктатурата на мафията.

Извънредното състояние е заслон, зад който мафията посредством изключително мракобесно законодателство и дейности се пробва да смачка последните ядра на опозиция против незаконната си власт, а това са непримиримите жители, от БОЕЦ и други организации, самостоятелните публицисти от Фрог нюз, Биволъ, Евроком, Еврочикаго и други медии, както и свободните магистрати като Лозан Панов и следовател Бойко Атанасов “.

Георгиев изясни, че в случай че го арестуват, е основал организация това да бъде огласено.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР