В 12 часа медиците от АГ Шейново ще излязат за

...
В 12 часа медиците от АГ Шейново ще излязат за
Коментари Харесай

Медиците в Шейново на нов протест в подкрепа на директора

В 12 часа медиците от АГ " Шейново " ще излязат за четвърти следващ ден на митинг в двора на болничното заведение в поддръжка на шефа доктор Румен Велев. Днес Столичният общински съвет ще гласоподава отчет, в който се предлага да бъде освободен от поста и на негово място да бъде назначена доктор Таня Андреева до нов конкурс. Д-р Велев е бил към този момент на конкурс и е получил оценка, задоволителна, с цел да продължи да бъде шеф, за какъвто го желаят и от болница " Шейново ".

" Искам да попитам дали всички, които ще гласоподават това позорно решение ще поемат някаква отговорност, в случай че болничното заведение тръгне в противоположна посока, всички ще си подадат ли оставки, те ще поемат ли отговорност за целия медицински личен състав и за положението на болничното заведение. Ако той не беше добър ръководещ, нямаше да го е грижа, нямаше да стои тук непрекъснато, нямаше да е в операционната, а щеше да си стои в кабинета и да си написа хартийки. Искат да смъкват един заслужен, прелестен експерт и човек. И то с подготовка и показване на подправени и анонимни, най-много, тъжби ", попита участничка в митинга.

Вчера на Комисията по опазване на здравето бе решено шефът на болница " Шейново " доктор Румен Велев да бъде освободен от поста шеф и на негово място да бъде назначена краткотрайно доктор Таня Андреева.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР