В 11.30 часа в сградата на Община Козлодуй президентът ще

...
В 11.30 часа в сградата на Община Козлодуй президентът ще
Коментари Харесай

Президентът Радев ще посети Козлодуй и Белоградчик

В 11.30 часа в постройката на Община Козлодуй президентът ще се срещне с кмета Маринела Николова и представители на локалната власт.

След това Румен Радев ще организира среща с управителния екип на „ АЕЦ Козлодуй “, и ще посети уреди на територията на централата, оповестиха от прессекретариата на президента.

В 15.30 часа в Белоградчик президентът ще посети дружество, профилирано в производството на съставни елементи за железопътни спирачни системи.

По-късно Румен Радев и кметът на Белоградчик Борис Николов ще открият монумент на полк. Стефан Илиев, пълководец на 15-и пехотен Ломски полк, умрял героичен за освобождението и националното обединяване на България в сраженията при Червената стена напролет на 1917 година по време на Първата международна война.

Държавният глава ще взе участие и в тържественото отбелязване на Петровден, празник на града. На площад „ Възраждане “ президентът Радев ще насочи одобрение към жителите и гостите на Община Белоградчик и ще награди приключилите с отличие зрелостници от тазгодишния випуск на СУ „ Христо Ботев “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР