В 10:30ч. тази сутрин гласува лидерът на БСП Корнелия Нинова.

...
В 10:30ч. тази сутрин гласува лидерът на БСП Корнелия Нинова.
Коментари Харесай

Нинова: Вярвам, че БСП ще е представителя на лявото в България

В 10:30ч. тази заран гласоподава водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя упражни правото си на избор с хартиена бюлетина, тъй като съгласно нея тя дава опция за по-висока изборна интензивност.

“Гласувах за по-високи приходи и по-ниски цени, за отбрана на българско родно произвеждане, гласувах да спре войната и да има мир, за поддръжка на българското семейство, за отбрана на българските деца от джендър идеологията, за непоклатимост в страната и за доста по-силна роля на страната в решение на проблемите, пред които сме изправени ", съобщи Нинова пред публицисти откакто упражни правото си на глас, предава кореспондент на “ Фокус ".

Тя показа, че има вяра, че ще се откри сполучлива формула за работещо държавно управление, тъй като в цялата акция желанието на хората е към този момент да има такова държавно управление. “Мисля, че ще се откри разсъдък ", сподели тя.

“Аз имам вяра, че Българска социалистическа партия ще е представителя на лявото в България в идващото държавно управление и ще отстояваме, както до в този момент, лявата политика ", безапелационен бе водачът.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР