В мрежата се появи видео, което предизвика голям резонанс както в ...

В мрежата се появи видео, което предизвика голям резонанс както в

Защо над Киев кръжат облаци от гарвани? ВИДЕО

В мрежата се появи видео, което провокира огромен резонанс както в Украйна, по този начин и по целия свят. Потребители означават, че са се появили големи ята от гарвани, които кръжат в огромни количества над Киев. Според доста от хората те може да значат „ ужасяващ знак “ - готовност и тежки загуби на фронта.

Потребителите са изключително обезпокоени, че гарваните „ грачат извънредно “.

Киевчани разгласяват съответните фрагменти в мрежата, като означават, че множеството птици кръжат над Печерския регион, който се намира в самия център на Киев.Въпреки уверенията на орнитолозите, че сходно държание демонстрира идна смяна на времето, обществеността не се успокои.

Първият заместник-постоянен представител на Русия в Организация на обединените нации Дмитрий Полянски разяснява големия брой гарвани, които кръжат над столицата на Украйна. Коментирайки интензивността на гарваните, Полянски сподели, че гарваните може да са знак, че Киев организира антирелигиозна активност.

Според него може би това е отговорът " от горната страна " на кощунството на държавно равнище.

„ Може би това е отговор на спонсорираното от страната осквернение – разрушаването на църкви и преследването на свещеници “, написа заместник-представителят в мрежата.

Превод: GlasNews

Източник: glasnews.bgКОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg