Узо Paralia със специални комплименти във VIP зоната София ще се

...
Узо Paralia със специални комплименти във VIP зоната
София ще се
Коментари Харесай

Никос Вертис превръща София в бузуки бар с уникален концерт

Узо Paralia със специфични похвали във VIP зоната

София ще се трансформира в същински бузуки бар на 30-и март. След две отлагания поради пандемията гръцката мега звезда Никос Вертис ще се качи на сцената на „ Арена Армеец “. Той и екипът му приготвят неповторимо шоу с осветяване и озвучаване на международно равнище. Гръцкият секссимвол е извънреден перфекционист и доста деликатно сортира концертните си изяви. Принцип му е да отклонява предложения да пее на персонални събития. Отказвал е хонорар от 1 милион евро да пее на женитба. За него е извънредно значимо да пее единствено на концерти и мега спектакли. За ВИП зоната на концерта в София даже диваните ще са докарани от клуба на изпълнителя в Атина.

Изявата на Никос Вертис в България се реализира с поддръжката на узо Paralia. От известната анасонова напитка са подготвили похвали за посетителите в особено обособената зона в залата. Слоганът на узо Paraliа е " Гърците са го измислили ", а какво по-гръцко от една неповторима вечер в бузуки бар. „ Очакваме гръцката звезда да сътвори неповторима страст. Официалните правила за консумация на узото са  - " Винаги в компания “ с вода и лед. “, описват от узо Paralia. Името на марката безусловно значи „ плаж “ и се създава в Кавала.

На сцената в София Никос Вертис ще се качи с 25 музиканти. Той е един от най-обичаните и мечтани модерни реализатори на гръцка музика и е измежду най-популярните гръцки ергени. Роден в Холандия от разбъркан брак, на 6 години фамилията му се реалокира в Солун.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР