Узнайте от какво духовно почистване се нуждае вашата душа! Духовната

...
Узнайте от какво духовно почистване се нуждае вашата душа! Духовната
Коментари Харесай

Узнайте от какво духовно почистване се нуждае вашата душа!

Узнайте от какво духовно разчистване се нуждае вашата душа!

Духовната хигиена е нещо, което не постоянно е в центъра на нашето внимание. Обикновено се демонстрира, когато сме под стрес и не се усещаме както нормално.

Разгледайте изображенията, коя мандала избирате?

Мандала 1
Вашето тяло, разум и дух споделят, че е време за някаква енергийна активност. Сега имате потребност от масаж, рейки, акупунктура, кранио-сакрална терапия или различен тип работа с тялото. Всички тези способи се употребяват за попречване на болести на тялото.

Мандала 2
Нездравословната прочувствена сила пораства и се развъжда. Отрежете тези негативни влакна още през днешния ден, тъй че да не продължавате да създавате взаимозависими връзки, които са нездравословни и за двете страни.

Помолете Архангел Михаил да ви помогне за спирането на тези връзки един път вечно. След това, отворете чакрата на сърцето си и позволете на безусловната обич да потече към вас.

Мандала 3
Допълнителна отбрана ви обкръжава с помощта на на Архангел Михаил. Архангел Михаил ще употребява своя меч, с цел да отреже пластовете от нискочестотна сила, която ще почисти мозъка, тялото и духа от всяка неприятна сила, която може да се опита да се прикрепи към вас.

Ще се почувствате по-добре незабавно. Можете да поискате неговата помощ когато и да е, когато имате потребност от спомагателна отбрана.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР