Уязвима е главата, очите да не се натоварват също. Така

...
Уязвима е главата, очите да не се натоварват също. Така
Коментари Харесай

Аларма! Днес Е Много Коварен Петък! На Всяка Цена Трябва Да Избягвате Най-Приятното Нещо, Иначе Лошо Ви Се Пише!

„ Уязвима е главата, очите да не се натоварват също. Така ще бъде до обяд. След това Луната минава в по-спокойния земен знак Телец. Постепенно хората ще стартират да мислят по-рационално и практично. Ще стават по-уравновесени и спокойни. Емоциите ще стартират да се успокояват “, изяснява астрологът.

„ От 05:04 до 11:47 часа Луната ще се движи на луфт. Добре ще е да не предприемате нищо значимо през този интервал и да придвижите всичко значително през втората половина на деня “, прибавя тя.

„ 15-ят лунен ден, който продължава до 17:16 часа, е считан за демонски. По това време стават астрални борби и плътта е подложена на изкушения. Необходимо е да защитавате справедливостта в този ден и да успехите тялото си. Не бива да се поддавате на изкушенията в този ден, да ядете ябълки и да участвате в кавги. Енергията е мощна като предния ден. Не бива да сте пасивни, а да има повече дейности “, поучава Ивелина Пенчева.

Ще можете да реализирате всичко, което сте замислили, само че посредством други хора и други способи. Могат да зародят нови хрумвания и мисли, прибавя тя.

„ Бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно успокоение и избягвайте да влизате в разногласия и разправии. Хората се поддават на провокации, правят недомислени действия. Също в този ден може да възникне ненадейно предпочитание да се кажат на човек жестоки и обидни думи. Денят се смята още за травмоопасен “, предизвестява астрологът.

„ Възниква мощно предпочитание за скотски удоволствия, кратковременно самодоволство, след което може би след това ще се срамувате да си спомняте за случилото се (както при доктор Генадиев и доктор Романова във кино лентата „ Откраднат живот ”) и може да последва отчаяние освен от колегата, само че и от любовта като цяло. Дори и да сте женени, откажете се от интимни контакти “, поучава Ивелина Пенчева

Според нея този ден е неподходящ за подкастряне (до 17:16 часа). Това, което сте сънували, не разказвайте на никого, прибавя тя.

„ 16-ят лунен ден, който стартира в 17:16 часа и продължава до 17:54 часа в събота, е един от дребното чисти дни. През това време има естетика, правдивост, баланс. Необходимо е да се знае мярката във всичко, да се поддържа вътрешен комфорт. Като цяло, този ден усилва аурата на всеки човек “, изяснява астрологът.

„ Счита се за удобен лунен ден, изключително за креативните и духовни хора. Те могат да осъществят доста от своите проекти в живота и на най-високо ниво да проявят своите качества и гении. А слабоволевите и безинициативни хора галактическите въздействия могат да подбуден към възобновяване. Не бива да се демонстрират усеща като злоба, яд. Забранено е безцеремонното държание и да се крещи. Не е желателно да се ядат гъби и месо “, предизвестява Ивелина Пенчева

„ Да не се убиват птици. Ако намерите тиня на облеклата си, това значи, че сте духовно нечисти. С*ксуалните връзки в този лунен ден също са противопоказни. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл “, прибавя тя.

„ Колкото и да се стараете, особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обгръща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „ мъртъв интервал ”. Най-доброто, което можете да извършите, е да укрепите към този момент постигнатите позиции. Лошо време е за командировки, договаряния, събеседвания. Да се заобикалят суетнята и шумът “, поучава астрологът.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР