Уволних директорката на РИОСВ – Бургас Детелина Иванова, посочи на

...
Уволних директорката на РИОСВ – Бургас Детелина Иванова, посочи на
Коментари Харесай

Директорът на РИОСВ-Бургас е уволнена заради строителство в Каваците, обяви Асен Личев

Уволних директорката на Регионална инспекция за опазване на околната среда – Бургас Детелина Иванова , уточни на конференция служебният министър на околната среда и водите Асен Личев.

„. Още не съм ги сменил.
 Димитър Найденов със сигнал против шефа на РИОСВ-Бургас поради нелегално строителство Димитър Найденов със сигнал против шефа на РИОСВ-Бургас поради нелегално строителство
Общинският консултант от “Демократична България ” в Бургас Димитър Найденов внесе в Окръжната прокуратура сигнал против директо...

Уважавам професионализма, в случай че се потвърдят - да останат да работят, в случай че не - ги отстранявам незабавно “, съобщи министър Личев, представен от Фокус.

„ На 9 април, в края на мандата м инистър Димитров подписва заповед, с която анулира императивната възбрана за строителство на Градина и Смокиня .

На процедура вкарва изключения. Отмених през днешния ден заповедта като оскъдна. Уволних лицето като негодно – Детелина Николова, шеф на Регионална инспекция за опазване на околната среда – Бургас “, уточни той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР