Уволненият от Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо най-накрая сподели някакво мнение

...
Уволненият от Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо най-накрая сподели някакво мнение
Коментари Харесай

Моуриньо: Имам бъдеще и без Юнайтед, този клуб е минало!

Уволненият от Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо най-сетне показа някакво мнение към престоя си на " Олд Трафорд " в минало време. Той в началото беше гонен по улиците на Лондон, само че изрично отхвърляше да приказва. Постоянството на британските публицисти обаче даде резултат и той пророни няколко думи пред Sky Sports, написа " Гонг ".

 

Те бяха в неговия студен и даже леко нахален жанр и по всичко наподобява, че часове след напускането на колоса от Острова, той към този момент е оставил този престой зад тила си. Ето и какво показа Специалния пред изданието: 

" Манчестър Юнайтед има бъдеще без мен и аз имам бъдеще без Манчестър Юнайтед. Защо би трябвало да ви споделям възприятията си? Защо би трябвало да приказвам за тях пред медиите или пред почитателите? Край! Всичко свърши! Манчестър Юнайтед е в предишното! "

" Винаги съм бил сериозен към мениджъри, които са говорили за случилото се, откакто са били уволнени и кой е бил отговорен. Аз не съм подобен човек. Когато се стига до край, желая да е по метода, който беше през вчерашния ден. Просто играта свърши. "

" Надявам се в този момент медиите да уважите персоналното ми пространство и до момента в който се върна още веднъж в играта, ще пребивавам живота си по метода, по който желая. Ще отивам на пазар, ще отивам на разходки и ще върша неща, които ми харесват. Това желая да върша, Манчестър Юнайтед е минало ", съобщи Моуриньо късата си изповед. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР