Уволнените членове на борда на Булгаргаз се опитват да спрат

...
Уволнените членове на борда на Булгаргаз се опитват да спрат
Коментари Харесай

Уволнените от Булгаргаз опитват да бламират новото ръководство

Уволнените членове на борда на " Булгаргаз " се пробват да спрат назначението на новото управление. Това излиза наяве от определение на Софийския градски съд, с което молбите на петимата отстранени членове за прекъсване на вписването са отхвърлени.

Според съда досегашният изпълнителен шеф Николай Павлов и останалите членове на борда - Светослав Делчев, Диана Бонева, Илиян Дуков и Николай Дончев нямат юридически интерес да оспорват смяната. В претекстовете, публикувани от в. " Сега " се споделя, че тя визира единствено сдружението и лицата, които вземат участие в капитала му. Държавният холдинг БЕХ, който е под шапката на енергийния министър, е едноличен притежател на капитала на " Булгаргаз ".
Кирил Петков показа бюджета и даде обещание обвинявания в " Булгаргаз "
Уволнението на досегашното ръководство на " Булгаргаз " е функционалност на обстоятелството, че хората там не са си изпълнили задачата по верния метод....
Прочети повече
От повече от месец се води борба в газовия отрасъл, в която се включи и министърът на енергетиката Александър Николов , съгласно който не е направено всичко допустимо да се вземат всичките количества азерски газ по различен на непостроената газова връзка с Гърция маршрут.

Новият Съвет на шефовете, в който влизат Людмил Йоцов, Анжела Славова, Антон Адамов, Иван Топчийски и Стефан Войнов , още не е вписан в Търговския указател. Заявлението за това беше подадено в петък, а срокът за регистриране е 3 дневен, т.е. вписването се чака този четвъртък. Срокът на назначението на петимата е до осъществяване на нова конкурсна процедура за постовете им.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР