Уволнението му се е пекло от два месеца, а кошмарният

...
Уволнението му се е пекло от два месеца, а кошмарният
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Министър Николай Нанков уволнен заради СЕКС афера?!

Уволнението му се е пекло от два месеца, а кошмарният драматичен случай с рейса, който се прекатурна край Своге, в който гибелта си откриха 17 души е бил единствено мотивът да освободи министерското кресло.

Срещу Нанков имало сигнали в специфичните служби, че е трансформирал Министерството на районното развиване и благоустройството в харем. Палавникът поддържал любовни афери с няколко дами. Дори си ги е поръчвал до момента в който е в министерския си кабинет. Една от любовниците му е била известна миска. Кинтите, които е харчил за тях са умопомрачителни на база формалната му заплата.

Още по-срамното в тази ситуация е, че има съмнения, че креватните му осъществявания са документирани и фрагментите могат да излязат на бял свят. Което е било и повода да е набелязан за уволняване от месеци.

В сигнала за Николай Нанков до HotArena са посочени и имената на съответни дами, с които той е имал доста близки връзки. Включително и името на миската! Проверяваме информацията, обстоятелствата и събитията посочени в сигнала.

Кои са те, плюс шокиращи разкрития за палавия Нанков, очаквайте до дни!
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР