Уволнението е едно от най-неприятните неща, свързани с работата, които

...
Уволнението е едно от най-неприятните неща, свързани с работата, които
Коментари Харесай

3 предупредителни знака, че ще ви уволнят

Уволнението е едно от най-неприятните неща, свързани с работата, които могат да се случат на човек. И въпреки че в множеството случаи уволнението няма по какъв начин да бъде предотвратено, хубаво е въпреки всичко да бъдете най-малко душевен по-подготвени за него. Вижте 3 предупредителни знака, че ще ви уволнят.

Независимо дали човек е уволнен поради съответна причина или като част от всеобщо редуциране във компанията, загубата на работа в никакъв случай не е прелестно нещо. Дори и да не сте харесвали изключително към този момент някогашната си работа, има огромна възможност да сте недоволни, тъй като се нуждаете от пари, а и тъй като намирането на ново работно място не е толкоз лесна задача.

В множеството случаи уволнението няма по какъв начин да бъде избегнато. Най-доброто при сходен сюжет е да разберете за него оптимално рано, с цел да бъдете най-малко ненапълно готови. Така освен по-леко ще приемете самата вест, само че и ще можете да си търсите нова работа авансово.

Вижте 3 предупредителни знака, че ще ви уволнят:
 
Компанията не върви на добре
В взаимозависимост от вашата позиция във компанията може да имате пряк взор към протичащото се в компанията. Ако вашият началник изпитва усложнения (най-вече парични), това несъмнено не е добър знак. Дори да не става въпрос за банкрут на компанията, постоянно в сходни случаи се уволняват чиновници и/или се редуцират разноски, като се орязват заплатите на работещите.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР